free download 78 travel guides written by experts

Sanziana Negru si-a petrecut Craciunul la Londra si Revelionul la Paris

Inceputul de an a prins-o pe Sanziana Negru – VJ-ita de la Music Channel – alaturi de noul sau iubit si de parintii acestuia.

Oliver Matei Buhus este numele barbatului care i-a furat inima Sanzianei facand-o sa uite definitiv de relatia cu Smiley, si cel care a convins-o sa isi petreaca prima vacanta de sarbatori departe de familia ei.

“ Este primul an in care imi petrec vacanta de sarbatori departe de parintii mei si asta pentru ca Oliver locuieste la Paris, iar parintii lui locuiesc in Londra. Din acest motiv am petrecut prima saptamana la Londra, dupa care am plecat impreuna cu totii la Paris pentru a ne petrece acolo Revelionul. Pentru mine a fost prima vizita la Londra, oras de care m-am indragostit iremediabil si in care abia astept sa ma reintorc. Pentru ca stia ca sunt un sustinator infocat al miscarii eco, Oliver mi-a facut pe plac si a inchiriat doua biciclete cu care ne-am plimbat de dimineata pana seara pe parcursul tuturor celor 7 zile petrecute acolo. Noaptea dintre ani ne-a prins in Pershing Hall, unul dintre cele mai renumite restaurant din Paris unde – spre surprinderea noastra – am ascultat toata noaptea muzica romaneasca si am dansat alaturi de parintii lui, care sunt niste oameni grozavi cu care m-am inteles minunat din prima clipa.”

Pe 5 ianuarie Sanziana s-a intors in tara pentru a relua filmarile la productiile Music Channel, urmand sa plece din nou la Paris in cateva saptamani pentru a fi impreuna cu iubitul ei.

Pana atunci o puteti urmari zilnic la Music Channel prezentand stirile si in fiecare joi la “Movie On”.

Bucuresti, 10.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *