free download 78 travel guides written by experts

Sonae Sierra – centru comercial inovator la Craiova

Best of Bowling încheie contractul cu Adora Mall

· Best of Bowling se alătură ofertei în creştere de petrecere a timpului liber
· Peste 30% din suprafaţa totală închiriabilă contractată
· Cora, Cinema City, Orsay printre companiile prezente în Adora Mall

Sonae Sierra, specialistul internaţional în centre comerciale, a semnat un contract de închiriere cu Best of Bowling pentru Adora Mall, un centru commercial inovator, al cărui proprietar şi dezvoltator este Sonae Sierra. Având 59.000 m2 suprafaţă totală închiriabilă, aproximativ 190 de magazine, unităţi de servicii şi facilităţi de petrecere a timpului liber şi 1900 de locuri de parcare, Adora Mall va aduce locuitorilor Craiovei o ofertă comercială şi de petrecere a timpului liber completă. Până în prezent, Adora Mall a contractat deja peste 30% din suprafaţa totală închiriabilă, iar pentru alte peste 30% negocierile au ajuns în faza finală.

Best of Bowling va pune la dispoziţia celor care caută un loc relaxant şi de calitate pentru petrecerea timpului liber piste de bowling, jocuri electronice şi billiard de ultimă generaţie, într-un spaţiu de 1680m2.

“Best of bowling va oferi tuturor clientilor un ambient placut, momente de distractie la cele 10 linii de bowling si 15 mese de billiard, jocuri electronice si simulatoare de ultima tehnologie. In zona de bar se vor putea savura delicioase cockteil-uri, cafele,sucuri, se vor organiza diverse evenimente (petreceri pentru copii, aniversari, intalniri de grupuri, etc)”, a declarant Reis Ay, Director General Best of Bowling.

Pe lângă mărcile care şi-au confirmat deja prezenţa în Adora Mall (Cora, Cinema City, Orsay, Inmedio, Arsis, Total Wash, Sport’s Pub şi Maxbet), Sonae Sierra va continua să aducă noi mărci de renume, pentru a le oferi celor 435.000 de locuitori din zona de acoperire cea mai bună ofertă de cumpărături şi de petrecerea timpului liber .

“Sonae Sierra este specialistul internaţional în centre comerciale iar cei 20 de ani de experienţă internaţională vor fi folosiţi pentru dezvoltarea proiectului Adora Mall din Craiova. Obiectivul nostru este ca Adora Mall să devină destinaţia favorită pentru cumpăraturi şi petrecere a timpului liber din Judeţul Dolj şi să pună la dispoziţia vizitatorilor, indiferent de vârstă, cea mai bună ofertă, atât în ceea ce priveşte cumpărăturile, cât şi în ceea ce priveşte petrecerea timpului liber. Contractul semnat cu Best of Bowling reprezintă confirmarea eforturilor noastre de a aduce un plus de valoare ofertei de petrecere a timpului liber disponibilă în Adora Mall.”, a afirmat Vitor Nogueira Vitor Nogueira Sonae Sierra Managing Director for Property Management în România, Grecia şi Italia.

Bucuresti, 10.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *