free download 78 travel guides written by experts

Samsung Electronics Romania lanseaza website-ul www.samsung.ro

Pătrunde în lumea Samsung prin intermediul website-ului disponibil în limba română

Samsung Electronics România anunţă lansarea oficială a website-ului www.samsung.ro, realizând astfel, un nou pas care demonstrează angajamentul companiei de a furniza consumatorilor locali tehnologie inovatoare, alături de informaţii despre produsele disponibile pe piaţa autohtonă.

Noul website a fost conceput şi implementat pentru a facilita accesul la informaţiile despre Samsung Electronics România şi pentru a permite o comunicare mult mai eficientă între utilizatori, în special consumatori, reprezentanţi mass-media şi companie.

Astfel, prin intermediul www.samsung.ro, cei interesaţi pot avea acces 24/24 la informaţii despre activitatea companiei în România şi pe plan internaţional, despre produsele comercializate pe piaţa autohtonă, promoţiile şi ofertele derulate de către partenerii locali şi, nu în ultimul rând, despre rezultatele financiare ale companiei.

Site-ul este personalizat cu un conţinut specific activităţii Samsung Electronics România, utilizatorul având acces la o varietate de materiale în limba română. Realizat astfel încât utilizatorii să regăsească în mediul online imaginea deja cunoscută a produselor şi serviciilor Samsung, website-ul vine în întâmpinarea solicitărilor şi nevoilor clienţilor din România.

Cu ajutorul noului website, Samsung Electronics România oferă posibilitatea consumatorilor de a interacţiona cu specialiştii companiei. Acum, suportul tehnic este facilitat de posibilitatea contactării reprezentanţilor Samsung via e-mail. Toate întrebările şi solicitările primite pe adresa oficială de e-mail sunt redirecţionate către managerii de produs, echipa de service sau către partenerii companiei, după caz.

Interfaţa acestui website este dezvoltată pe platforma internaţională Samsung şi permite o utilizare intuitivă. Demersul companiei de a lansa website-ul în limba română vine ca un răspuns

Bucuresti, 06.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *