free download 78 travel guides written by experts

Ghidul de supravietuire al unei foste sotii

Debby Holt
Editura Leda

O recenta aparitie la Editura Leda, Ghidul de supravietuire al unei foste sotii este o lucrare pe care indraznesc sa o recomand nu doar doamnelor care trec prin aceasta situatie ci si celor ce se despart dupa o mai lunga perioada alaturi de cineva si de asemenea tuturor celor care au alaturi un prieten drag ce trece prin aceasta etapa.

Motivul recomandarii este unul simplu: in cartea lui Debby Holt veti regasi in primul rand o interesanta prezentarea a modului in care diverse persoane reactioneaza in astfel de situatii. Uneori – poate chiar vrand sa ajute – reusesc sa… dea cu batul in balta cum se spune. Sotia din romanul de fata isi confrunta cu foarte mult umor situatia in care se afla. Nu se prabuseste – cum se asteapta ceilalti – desi sotul o paraseste pentru o colega a lui de trupa de teatru (mult mai tanara evident), iar fiii ii pleaca in India.

Citind acest roman veti vedea – inca o data – ca viata, indiferent de ce se intampla, trebuie sa mearga mai departe. Ca intotdeauna apar lucruri care merita atentia, investirea de timp, ca intotdeauna rasare si soarele. Uneori mai tarziu, alteori mai devreme. Cu alte cuvinte, cand o usa se inchide – o alta se deschide.

Ghidul de supravietuire al unei foste sotii se constituie intr-un roman cu mult umor, cu situatii interesante, cu personaje atent construite si cu momente relatate din care inveti uneori cum sa nu te porti (daca o prietena divorteaza). Un roman recomandat – ca lectura de timp liber, de relaxare dar din care se si poate invata cate ceva!

Cititi-l si ne veti da dreptate!

Va invitam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *