free download 78 travel guides written by experts

Vara incepe cu Germanwings

Destinaţii noi din Stuttgart şi Berlin

Germanwings anunţă primele semne ale verii. Noul program de zbor pentru vară, intrat deja în vigoare, vine cu noi oferte irezistibile.

Începând din data de 2 mai, Germanwings vă invită să vă rezervaţi sâmbetele pentru o călătorie pe insula grecească Kos, situată la doar 4 km de staţiunea turcească Bodrum. Noile destinaţii, insula grecească Kos, cât şi Kiev au plecări de pe aeroportul Koln.

Kievul, cel mai mare oraş al Ucrainei, este şi el inclus de trei ori pe săptămână în noul plan de zbor. Toate plecările spre Kiev se vor face din Koln. Cei 2,7 milioane de locuitori ai metropolei se pot lăuda cu titlul de “Mama tuturor oraşelor ruseşti”, datorită rolului important avut in istoria ţării.

De alte patru noi destinaţii se pot bucura şi locuitorii oraşului Stuttgart: Heraklion, Reykjavik, Rostock/Laage şi Sarajevo se adaugă listei generoase de oraşe pentru pasagerii low-cost. Un mare impact îl are destinaţia germană internă către Mecklenburg-Vorpommern. Aeroportul se află foarte aproape de insulele Usedom şi Ruegen, cât şi de districtul de lacuri Mecklenburg (cea mai mare regiune de lacuri şi canale din Germania).

Şi pe locuitorii din Berlin îi aşteaptă un program de vară încărcat, ce are ca destinaţie principală sudul: Bastia de pe insula grecească Corsica, cele trei oraşe croate  Dubrovnik, Pula şi Zadar, cât şi Kavala în nordul Greciei.

În afară de legăturile directe de pe Koln, Stuttgart, Berlin-Schönefeld, Hamburg şi Dortmund, linia aeriană oferă numeroase zboruri ca variante rapide Smart-Connect, astfel încât reţeaua Germanwings să acopere toată Europa.

Compania Germanwings operează zboruri către Koln cu plecarea din Bucureşti, de trei ori pe saptămână. Stuttgart şi Berlin sunt celelalte două destinaţii ale operatorului german.

Bucuresti, 06.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *