free download 78 travel guides written by experts

S-a deschis noul restaurant KFC Piata Operei din Timisoara

KFC a inaugurat la sfarsitul saptamanii trecute un nou restaurant in Timisoara .

KFC Piata Operei este cea de-a doua locatie din acest oras, dupa restaurantul din zona food-court a Iulius Mall.

Desi anuntata initial pentru finalul lunii octombrie, reprezentantii KFC Romania au decis sa reprogrameze deschiderea pentru luna decembrie, deoarece lucrarile de amenajare si consolidare ale cladirii istorice in care functioneaza noul restaurant au necesitat o atentie sporita si solutii tehnice complicate.

Investitia in noua locatie s-a ridicat la aproximativ 700.000 de euro si a adus 40 de noi locuri de munca pe piata timisoreana.

KFC Piata Operei din Timisoara este cea de-a cincea locatie inaugurata in 2009 si incheie un amplu ciclu de extinderi.

KFC Gara de Nord, prima locatie inaugurata in acest an, s-a dovedit un real succes datorita fluxului intens de calatori. A urmat KFC Sibiu – prima locatie de tip drive-thru a carei deschidere a reprezentat un pas foarte important in procesul de dezvoltare din 2009.

Extinderea a continuat cu KFC Mosilor, o eleganta locatie stradala situata pe unul dintre cele mai intens circulate bulevarde bucurestene, si KFC Cotroceni, locatie ce a depasit toate recordurile la incasari, in domeniul restaurantelor cu servire rapida din Romania, dupa numai 3 zile de la deschidere.

Desi intr-o perioada de criza financiara accentuata, KFC inchieie astfel anul 2009 cu peste 4 milioane de euro investiti in dezvoltare si peste 200 de noi locuri de munca infiintate.

 Bucuresti, 16.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *