metalshow

Radio 21 ti-l aduce pe Mos Craciun si Frichi Frichi de revelion

După un an întreg plin de demenţe, premii şi distracţie, Radio 21 ţi-a pregătit nişte sărbători speciale. Pentru toţi cei cărora le este dor de clipele în care îi şopteau Moşului la ureche ce vor să găsească sub brad sau compuneau scrisorele înduioşătoare despre cum le-ar salva viaţa să primească cea mai tare maşinuţă, păpuşă sau joc, Radio 21 îl prezintă pe…Moş Crăciun. Scrie-i Moşului, aşa cum făceai altă dată, pe adresa specială moscraciun@radio21.ro şi fii pregătit să-ţi primeşti cadoul frumos împachetat, constând în obiecte de..sezon. DJ-ii Radio 21 vor anunţa câte un căştigător pe program, inclusiv sâmbătă şi duminică, până pe 24 decembrie.

Pentru că şi Moş Crăciun are limitele lui, Radio 21 îţi salvează pielea şi pentru noaptea de Revelion. V-aţi întâlnit, vă iubiţi mai ceva ca Romeo şi Julieta, aţi plănuit ca noaptea dintre ani să fie magică, dar…ghinion…nu puteţi merge nici la tine, nici la el, pentru că vă e ruşine de părinţi sau pur şi simplu vrei să fiţi doar voi doi.

Staţia de distracţie le asigură celor care n-au un cuibuşor de nebunii loc de „FRICHI FRICHI de Revelion”, o noapte la un hotel de 5 stele din buricul târgului, ca să se bucure din plin de spectacolul din acea seară, petrecere, şampanie şi acces la Health Club ca-şi completeze arsenalul cu piscina, jaccuzzi, saună uscată şi umedă şi sala fitness. Înscrie-te pe www.radio21.ro cu o poză a voastră şi motivul pentru care voi meritaţi cel mai mult acest cadou special, iar în Ajunul Crăciunului, Soci şi Stanciu anunţă, în „Muzica Ta”, cuplul norocos care se va bucura de un Revelion perfect.

Bucuresti, 16.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *