free download 78 travel guides written by experts

Rudolph Giuliani este invitatul special al Galei Zece pentru Romania

Nu rataţi întâlnirea cu Primarul Americii la Realitatea TV

700 de invitaţi, printre care 100 de nominalizaţi în cercetarea sociologică “Zece pentru România” şi alţi zeci de invitaţi speciali, acestea sunt coordonatele Galei “Zece pentru România” de anul acesta. Vineri, 12 decembrie, de la orele 18.30, la Ateneul Român, Mihai Tatulici şi Melania Medeleanu  vor prezenta celor aflaţi în sală, dar şi telespectatorilor Realitatea TV, câştigătorii trofeelor „Zece pentru România” din acest an şi un invitat special: Rudolph Giuliani. Primarul care a condus un oraş cât  România!

Rudolph Giuliani  se va afla pentru prima oară în ţara noastră cu prilejul ceremoniei ce va încheia cea de-a patra ediţie a campaniei „Zece pentru România”. Fostul primar al New York-ului va susţine un speech despre importanţa leadership-ului şi a valorilor naţionale în perioada de criză. Rudolph Giuliani se află în premieră la Bucureşti la Gala "Zece pentru România", la invitaţia M&C Strategy Development  în parteneriat cu Grupul Realitatea-Caţavencu.

Supranumit „Primarul Americii”, după atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001, Giuliani a fost liderul care a unit new york-ezii în starea de criză. Revista „Time” l-a numit „Omul Anului” în 2001. Ca primar, a impus New York-ul ca un model pentru administraţiile marilor oraşe ale lumii.

Ca şi în ediţiile anterioare, proiectul coordonat de Mihai Tatulici la Realitatea TV se va finaliza cu zece laureaţi aleşi de români. Cu prilejul Galei „Zece pentru România” se vor decerna trofeele pentru castigatorii urmatoarelor categorii: politician, tânăr politician, analist politic, om de afaceri, jurnalist, actor, sportiv, interpret vocal, scriitor şi cel mai admirat român. Câştigătorii vor fi fost desemnati ca urmare a unei cercetări realizate în doi paşi de patru institute: TNS-CSOP, CURS, IMAS şi INSOMAR pe un eşantion  reprezentativ naţional de 3600 de persoane cu vârsta de şi peste 18 ani.

Şi tot vineri în cadrul Galei, Realitatea TV va continua tradiţia impusă de ediţiile anterioare şi va oferi Premii de Excelenţă unor personalităţi ale societăţii româneşti. Toţi cei care vor urmări ceremonia de vineri, 12 decembrie vor putea vedea Ateneul iluminat în culorile tricolorului şi se vor bucura de mulţi invitaţi deosebiţi şi momente speciale.

„Zece pentru România” are nu numai conotaţiile unei mari cercetări sociologice realizate la nivel naţional, cu reprezentativitate pentru populaţia României. „Zece pentru România”, prin continuitatea proiectului, tinde să impună în societatea românească ideea de valoare şi elită, în defavoarea notorietăţii care guvernează în general perioadele tulburi sau tranzitorii ale istoriei.

Bucuresti, 04.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *