free download 78 travel guides written by experts

Aegis Media Romania anunta managementul si structura grupului pe piata locala

Aegis Media, cel mai mare grup independent de media şi comunicare, anunţă noua echipă de conducere şi planurile de organizare a companiilor deţinute în România. Astfel, Dragoş Grigoriu este numit Country Manager al Aegis Media Group Romania, coordonând operaţiunile tuturor companiilor care fac parte din grup: Tempo Media – compania recent achiziţionată, Carat – compania deja existentă şi Aegis Media Central Services – noul pool de media buying. El va fi susţinut de o echipă locală de management cu experienţă, din care fac parte Răzvan Varabiescu, din poziţia de Managing Director Aegis Media Central Services (AMCS) şi Mihaela Neacşu, din poziţia de Managing Director Tempo Media.

“Aegis Media este puternic implicată pe piaţa locală şi are în plan dezvoltarea şi consolidarea rapidă a tuturor companiilor sale. Grupul se concentrează pe creşterea afacerilor deja existente şi pe extinderea echipei de specialişti prin adăugarea de noi companii, fie creându-le – cum este cazul lui Aegis Media Central Services, fie achiziţionând alte companii cu potenţial,” a declarat Dragoş Grigoriu, Country Manager Aegis Media Romania.

Aegis Media Central Services (AMCS) este un pool de media buying care va furniza servicii atât celor două companii din grup – Carat şi Tempo Media – cât şi altor agenţii independente dornice să beneficieze de preţuri competitive de media şi de resurse de cercetare.

“Aegis Media Central Services va funcţiona atât ca un pool de media buying cât şi ca un explorator de oportunităţi în ceea ce priveşte extinderea continuă a portofoliului de servicii. Invităm toate companiile independente de media să beneficieze de o capacitate de media buying extrem de influentă, pentru că suntem convinşi că AMCS are cea mai competitivă ofertă de pe piaţă. Cu previziuni de bugete de 35-40 milioane de euro pentru 2009, avem forţa de a oferi costuri competitive agenţiilor partenere,” a declarat Răzvan Varabiescu, Managing Director AMCS.

În acelaşi timp, Aegis Media a încheiat colaborarea cu Mehmed Kucuk. El va fi înlocuit, interimar, de către Răzvan Varabiescu, care va ocupa funcţia de Managing Director al Carat şi se va concentra pe recrutarea unui nou director pentru această companie, dar şi pe consolidarea echipei de specialişti pentru a putea oferi clienţilor cele mai bune resurse de pe piaţă.

“La nivel european, Carat este specialistul media numărul 1, având un portofoliu important de clienţi printre care se numără mărci precum: Philips, Pfizer, Beiersdorf, Diageo, Kellogg’s, Disney, Adidas. Ne propunem să ocupăm aceeaşi poziţie şi în România, şi de aceea Răzvan se va concentra pe satisfacţia clienţilor şi soluţii de comunicare de calitate, cu consecinţe imediate în condiţii de cumpărare optimizate,” a adăugat Dragoş Grigoriu.

Tempo Media va fi condusă de Mihaela Neacşu şi va continua procesul de integrare în Aegis Group, prin acces la instrumente profesionale folosite la nivel global şi condiţii îmbunătăţite de media buying prin AMCS. Poziţionându-se ca specialist în „challenger brands” în cadrul portofoliului Aegis Media, Tempo Media va combina creativitatea şi experienţa echipei pe piaţa locală cu resursele de training şi instrumentele create de grup la nivel internaţional în peste 50 de ani de activitate.

“Tempo Media are una dintre cele mai vechi şi loiale echipe de pe piaţa din România, iar faptul că acum este parte din Aegis Media deschide noi perspective atât pentru specialiştii noştri, cât şi pentru clienţi, susţinând livrarea unui produs de media excelent. Instrumentele de lucru şi expertiza Aegis Media completează resursele Tempo Media dezvoltate în 12 ani de activitate pe piaţa locală,” a declarat Mihaela Neacşu, Director Tempo Media.

Tempo Media va continua să ofere clienţilor săi servicii de strategie şi planning de media, în timp ce partea de achiziţionare media va fi consolidată prin AMCS.

“Având această structură organizaţională nouă, Aegis Media îşi va crea şi în România o poziţie puternică. Vom continua să oferim clienţilor noştri cele mai avansate servicii de comunicare şi media. Cu acest capital puternic, obiectivul nostru este acela de a ocupa o poziţie în top 5 grupuri de media până în 2010” a declarat Dragoş Grigoriu, Country Manager Aegis Media România.

Bucuresti, 04.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *