metalshow

Agentiile de publicitate si relatii publice pot «adopta» un ONG

Organizatorii Galei Societatii Civile au demarat proiectul “Adopta un ONG”, prin care invita agentiile de relatii publice si publicitate sa sustina un ONG, oferindu-i sprijin pentru promovarea proiectelor pe care le desfasoara.

Pentru agentiile de publicitate, “adoptia” consta in gasirea unei modalitati de promovare a proiectelor si initiativelor ONG-ului, pro bono – de la o idee inovativa, la realizarea unui print, a unei machete de presa, brosura, spot radio/ spot TV, film, etc…

“Adoptand” un ONG, agentiile de relatii publice pot gasi orice modalitate de promovare a proiectelor si initiativelor ONG-ului, pro bono – de la elaborarea unui comunicat de presa si trimiterea lui catre mass-media, pana la organizarea unei campanii de relatii publice sau oferirea de consultanta in comunicare.

In urma cercetarilor si a discutiilor cu membrii organizatiilor neguvernamentale din Romania a rezultat ca, printre principalele probleme cu care se confrunta acestia se numara si insuficienta promovare a actiunilor lor, fie ca vorbim de promovarea in mass-media, in randurile publicurilor tinta direct interesate sau a publicului larg.
De aceea, in numele Galei Societatii Civile, Millenium Communications a demarat o serie de proiecte (printre care si “Adopta un ONG”) menite sa sporeasca gradul de cunoastere a activitatii ONG-urilor.

15 ONG-uri cu 20 de proiecte s-au inscris pana acum in campania 2008 a proiectului “Adopta un ONG”. Informatii despre organizatiile non-profit care participa la proiectul “Adopta un ONG” se gasesc pe site-ul //www.galasocietatiicivile.ro/ si pe blogul //www.adoptaunong.blogspot.com/ sau la adresa de email adela.nicoara@millcomm.ro.

Agentiile care vor adopta un ONG vor fi mediatizate in toata campania de comunicare a Galei Societatii Civile si pe blogul //www.adoptaunong.blogspot.com/

Gala Societatii Civile, un proiect Millenium Communications este prima si singura competitie care promoveaza si premiaza activitatea sectorului neguvernamental din Romania.

Campania “Adopta un ONG” a fost initiata anul trecut si s-a adresat bloggerilor din Romania. 44 de ONG-uri au fost adoptate de catre 70 de bloggeri in cadrul campaniei din 2007.

Bucuresti, 04.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *