Shadow

Royal Computers preia distributia Edifier pe Romania

Compania Royal Computers anunta preluarea distributiei, pe piata din Romania, a brandului de sisteme audio Edifier.

Brandul Edifier este lider international, pozitie confirmata de numeroasele premii acordate pentru inovatie in tehnica si design, de catre publicatii de specialitate.

Linia de produse sub marca Edifier se inscrie pe segmente precum MP3 player, Portable Audio, Multimedia Audio, Lifestyle Audio, Home Audio, Gaming Audio, Component Audio, Professional Audio si Wireless Audio.

„Evolutia comportamentului clientilor nostri, ne-a atras atentia asupra exigentelor lor tot mai ridicate. Dinamica pietei It&C demonstreaza ca publicul nostru tinta  este unul matur, bine informat, care se documenteaza inaintea oricarei achizitii de produse hardware.

Tot mai multi clienti cauta calitate premium la preturi competitive. Pentru ca fara ei noi nu am exista, trebuie sa ne aliniem cerintelor lor. Prin parteneriatul cu Edifier le oferim sisteme audio de inalta tehnica si design exceptional la preturi medii. Impreuna ne propunem sa alocam resurse importante in promovarea acestui brand pe piata din Romania”, declara Catalin Onea – Managing Partner Royal Computers.

Bucuresti, 24.09.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *