free download 78 travel guides written by experts

Romanii prefera persoanele care ii fac sa rada

Neogen a efectuat recent o serie de sondaje pe site-ul de prietenii si matrimoniale Noi2.ro, pentru a investiga  atributele si calitatile care trebuie sa le aiba un partener ideal.  
 
`Rad, deci exist`

Primele rezultate releva faptul ca romanii prefera persoanele cu un puternic simt al umorului, in detrimentul persoanelor inteligente, care ii fac sa gandeasca.  

Din cei 1600 de respondenti, 70% considera ca doresc un partener ca sa ii faca sa rada, decat un partener care-i fac sa gandeasca(30%).
 

`Baieti buni, baieti rai…`

62% dintre participanti doresc sa aiba parteneri stabili si previzibili.  Majoritatea femeilor prefera barbatii buni, sensibili, desi 28% dintre ele sunt mai degraba atrase de `baietii rai`.
 
`Vorba multa, dragoste curata`

Romanilor nu le plac persoanele foarte muncitoare, dedicate locului de munca, chiar daca sunt persoane de succes, 91% raspunzand ca prefera persoanele cu o viata echilibrata.

60% dintre persoane au raspuns ca prefera persoanele vorbarete, care nu au probleme in a-si exprima sentimentele, fata de partenerii care sunt buni ascultatori(40%)

`Joaca de-a soarecele si pisica, depasita`

60% dintre respondenti sustin ca prefera sa se apropie de persoanele despre care stiu ca sunt atrase de ei, decat sa se indragosteasca de cineva care trebuie `vanat`.
 
Sondajele cu tema `Pe cine iubesc romanii?`au fost efectuate la inceputul lunii ianuarie 2006.
 
Despre Noi2.ro

Noi2.ro, serviciu al companiei Neogen lansat in anul 2002, este cel mai mare site de Prietenii/Matrimoniale din Romania cu peste 250.000 de vizitatori saptamanal. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *