Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Romanian Music Awards a avut aceeasi echipa tehnica care a lucrat si la concertul Linkin Park

Romanian Music Awards nu a avut numai cei mai buni artisti pe scena ci si o echipa tehnica la fel de buna. Poate chiar mai buna, de exemplu, avand in echipa responsabil de partea de visuals chiar persoana care cu o seara inainte s-a ocupat de partea vizuala la concertul Linkin Park.

Romanian Music Awards a avut astfel, cu adevarat cea mai buna prezentare a anului din toate punctele de vedere. Atat scena, luminile, sonorizarea, toate au fost cotate drept cele mai bune, demne de o editie aniversara a unui eveniment precum Romanian Music Awards.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Superbet, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.ro, urban.ro, ciao.ro, bestmusic.ro, metropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

Vestimentatia gazdelor a fost asigurata de: EMPORIO ARMANI
Eveniment pus in miscare de: Ford

Bucuresti, 11.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *