free download 78 travel guides written by experts

Romanian CSR Awards 2015 si-a desemnat castigatorii

• Au fost acordate 41 de premii și mențiuni companiilor care au derulat proiecte de responsabilitate socialã în 2014
• Corina Vasile – Communication & PR Director Raiffeisen Bank, Andreea Rãducan și bloggerul Marius Matache au fost câștigãtorii premiilor speciale acordate de echipa CSRmedia.ro

A treia ediție a celei mai importante competiții dedicate responsabilitãții sociale corporative – Romanian CSR Awards – și-a desemnat ieri searã câștigãtorii. Au fost acordate 41 de premii și mențiuni companiilor care au derulat proiecte cu impact în comunitãți în anul 2014.

În cadrul galei au fost acordate și patru premii speciale, câștigãtorii acestora fiind nominalizați de cãtre echipa CSRmedia.ro. Astfel, la categoria Leader CSR a fost desemnatã Corina Vasile, Communication & PR Director Raiffeisen Bank, pentru aportul semnificativ adus la dezvoltarea domeniului Responsabilitãții Sociale Corporative în România.

La categoria Star CSR a fost premiatã Andreea Rãducan, pentru eforturile de susținere a dezvoltãrii tinerilor sportivi, de promovare a sportul și a principiilor unei vieți sãnãtoase, iar la categoria Blogger Responsabil a fost desemnat câștigãtor Marius Matache. Un premiu special a fost acordat și echipei București FM pentru emisiunea “Eu Aleg Romania”. Lista completa a castigatorilor poate fi gasita pe site-ul competitiei www.CSRawards.ro.

"Gala Romanian CSR Awards este o recunoaștere a eforturilor companiilor de a susține comunitățile în care activează și o răsplată pentru oamenii care s-au implicat și au făcut posibilă implementarea proiectelor de responsabilitate socială. Mulțumim partenerilor care au avut încredere în echipa CSRmedia.ro și au susținut organizarea acestei gale – GSK Romania, Holcim și Telekom România”, a declarat Lăcramioara Botezatu, organizator al competiției Romanian CSR Awards.

Și în acest an s-au aliniat la start peste 100 de proiecte implementate pe parcursul anului trecut, valoarea estimativã a finanțãrii acordatã pentru derularea acestora depãșind 4,6 milioane de euro. Proiectele înscrise în competiție au fost evaluate de cãtre opt membri ai Juriului, care au ținut cont de impactul și relevanța proiectelor pentru comunități, numărul de beneficiari, de angajați și voluntari implicați în proiect, dar și de eficiența bugetului investit.

Parteneri media ai evenimentului au fost: TVR, Revista Cariere, Romaniapozitiva.ro, Comunicatedeafaceri.ro, mediaTrust și București FM.

Bucuresti, 03.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *