free download 78 travel guides written by experts

Echipa condusa de Constantin Galca, in finala Cupei Romaniei

PRO TV – lider de audiență

Primul meci din 2015 de pe Arena Națională, difuzat de PRO TV, a fost pe locui întâi în topul preferințelor telespectatorilor! Steaua – Petrolul, a fost un meci plin de acțiune, cu o miză importantă pentru ambele echipe. Dacă Petrolul spera să ajungă în finala Cupei României pentru a avea o șansă importantă la cucerirea trofeului pe care l-a câștigat și în 2014, Steaua și-a jucat toate cărțile pentru a încerca să facă primul event după 18 ani.

Partida de aseară a fost urmărită în minutul de aur, înregistrat la 21:57, de peste 2.5 milioane de telespectatori.

PRO TV a înregistrat 12.1 puncte de rating și 27.2% cotă de piaţă în intervalul de difuzare 21:32-23:23, pe segmentul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Următorul post clasat a obținut 6.6 puncte de rating și 14.8% share pe această categorie.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus meciul audiențelor cu 11.4 puncte de rating și 22.6% share. Postul clasat pe locul doi a înregistrat o audiență medie de 7.1 puncte de rating și 14% share.

La nivel național, partida de fotbal a fost și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 11.3 puncte de rating și 22.6% share, în timp ce locul secund a obținut 6.9 puncte de rating și 13.7% share.

Steaua s-a calificat aseară în finala Cupei României Timișoreana după un retur mai ușor decât preconizau analiștii sportivi. Unul dintre cele mai bune jocuri ale echipei lui Constantin Gâlcă din 2015 a făcut ca tribunele să răsune!

La doar 20 de minute de la fluierul de start al arbitrului, Adi Popa a marcat primul gol al Stelei cu un șut din 11 metri. La mai puțin de un sfert de oră diferență, Gabi Iancu a majorat diferența. În minutul 32, o pasă de la Țucudean transformată cu măiestrie într-un șut din voleu din 13 metri a adus al doilea gol al roș-albaștrilor. După pauză, steliștii au continuat ofensiva, marcând al treilea gol al partidei în minutul 68 prin Cristi Tănase, cu un șut în colțul lung din 10 metri. Petroliștii au marcat golul de onoare în minutul 70 prin fundașul Ipsa.

Finala din 31 mai, difuzată în direct de PRO TV va pune față în față două echipe care au șansa de a realiza un sezon remarcabil. U Cluj speră să câștige primul trofeu dupa 50 de ani, iar Steaua își dorește primul event după 18 ani. Meciul s-ar putea juca pe Național Arena sau Cluj Arena, o decizie nefiind încă luată în această privință.

Bucuresti, 03.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *