free download 78 travel guides written by experts

„Romania vorbeste” cu Robert Turcescu la Realitatea TV si Realitatea FM

Noua emisiune debutează pe 9 noiembrie

Jurnalistul Robert Turcescu lansează luni, 9 noiembrie, o nouă producţie în care principalele evenimente ale zilei vor fi analizate şi comentate chiar de telespectatorii postului Realitatea TV şi de ascultătorii Realitatea FM. Emisiunea „România vorbeşte” va fi transmisă în direct pe cele două canale de luni până vineri, de la 13:05 la 13:30, şi va utiliza o platformă multimedia pentru intervenţiile publicului.

Noul format se axează pe interactivitate. Cu o experienţă de 10 ani în emisiuni de acest gen, realizatorul Robert Turcescu va asculta opiniile publicului şi va modera o dezbatere în care principalii invitaţi vor fi chiar telespectatorii şi ascultătorii. În cele 25 de minute de emisie, Turcescu va echilibra balanţa comentariilor pro şi contra venite de la personajele implicate în subiectul zilei.

„România vorbeşte” va deschide publicului o platformă largă de canale de comunicare pentru intervenţii şi mesaje: linii telefonice şi SMS, e-mail, forum. În plus, cu ajutorul unei echipe Realitatea TV care va fi în stradă în momentul emisiei, în cele mai circulate zone din Bucureşti sau din alte oraşe ale ţării, vor fi preluate şi mesaje de la trecători.

„Cred că este momentul potrivit pentru o astfel de emisiune. De foarte multe ori mi-a fost dat să aud comentarii făcute de ascultătorii emisiunii ‘România vorbeşte’ mult mai interesante şi, indiscutabil, mai aplicate decât ale oamenilor politici. E vremea să le dăm ocazia să îşi expună aceste puncte de vedere şi la televizor. Aşa s-a născut ‘România vorbeşte’ şi la Realitatea TV”, spune realizatorul Robert Turcescu.

Bucuresti, 05.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *