metalshow

România, te iubesc! a pus exemplele de români frumoși pe primul loc în preferințele telespectatorilor

Telespectatorii au văzut, duminică, un secol de viitor prin prisma exemplelor de români excepționali ale căror realizări au fost prezentate în reportajele de la România, te iubesc! Peste 1.2 milioane de telespectatori au văzut câtiva dintre românii ce poartă cu mândrie în lume numele tării și contruiesc un renume pe baza muncii, inteligenței și rezultatelor remarcabile pe care le au.

Reportajele au adus în prim-plan oameni modesti cu realizări extraordinare, pe care succesul nu i-a schimbat. Oameni cu drag de țară, care își folosesc resursele pentru a face bine in lume, pentru a face România cunoscută.

Romania, te iubesc echipa

România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, a obținut 6.5 puncte de rating și 18.1% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obținut 5.0 puncte de rating și 13.8% share.

Duminica aceasta, în ultima ediție din acest sezon, echipa România, te iubesc!, a pregătit o nouă serie de reportaje despre români viitorului, despre cei ce pun bazele unei lumi mai bune prin munca lor. În pragul sărbătorilor de iarnă, telespectatorii sunt invitați să descopere noi surse de inspirație și de speranță, numai la PRO TV.

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *