Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

One Herăstrău Park, premiat în cadrul Galei Premiilor CIJ România 2017

Joi seara, 7 decembrie, în cadrul unui eveniment ce a marcat cea de-a zecea ediție a Galei Premiilor CIJ România 2017, compania One United Properties a fost distinsă cu premiul ”Best Residential Development & Developer of The Year” pentru proiectul One Herăstru Park. Finalizat anul acesta, proiectul își adjudecă așadar o nouă distincție, după ce toamna aceasta a fost premiat în cadrul Forbes Green Awards pentru sustenabilitate în domeniul imobiliar și a primit certificarea ”Green Homes”, nivelul Excelent, de Romania Green Building Council, devenind astfel unicul complex rezidențial din București cu această certificare.

Premiul a fost acordat companiei One United Properties ca recunoaștere a realizărilor excepționale pe piața devoltatorilor real estate de top în 2017, pe baza voturilor unui grup independent de specialiști de top din domeniu, sub supravegherea KR Group.

One Herastrau Park, premiat in cadrul Galei Premiilor CIJ Romania 2017

Beatrice Dumitrașcu, Sales Manager One United Properties: „Suntem bucuroși și onorați să primim acest premiu, care certifică încă o data preocuparea constantă pe care o avem pentru proiecte sustenabile, la standarde superioare de calitate. Ne propunem să continuăm și pe viitor dezvoltarea unor proiecte de clădiri eficiente, sănătoase, durabile și să menținem poziția de jucător de top pe care compania One United Properties o are în acest moment pe piața proprietăților rezidențiale exclusiviste din București.”

CIJ – Construction and Investment Journal este cea mai importantă publicaţie de real estate din Europa Centrală şi de Est. Gala Premiilor CIJ este un reper de prestigiu în sectorul imobiliar din România.

One United Properties este principalul dezvoltator imobiliar specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste din București, România. One United are mai multe proiecte rezidențiale finalizate (188 de apartamente), în construcție (340 de apartamente) și care urmează să fie începute în urmatorii ani (peste 500 de apartamente). One United Properties este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcţie care au ca rezultat clădiri eficiente din punct de vedere energetic, sănătoase şi durabile din punct de vedere al mediului. One Herăstrău Park este în acest moment primul complex rezidențial din Capitală certificat ”Green Homes”, nivelul Excelent, de Romania Green Building Council și totodată proiectul rezidential al anului 2017 in Romania. One United Properties a fost desemnat dezvoltatorul rezidențial al anului în 2017 în Romania de către CIJ la Gala Premiilor CIJ. De asemenea, compania One United Properties a fost premiată în cadrul Forbes Green Awards pentru sustenabilitate în domeniul imobiliar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *