metalshow

“Roata Norocului”, premii de aproape jumătate de milion de euro

#Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi dau întâlnire fanilor in Sun Plaza Mall, la castingul pentru noul sezon al show-ului de la Kanal D

La Kanal D se dă startul unui nou sezon al emisiunii „Roata Norocului”, Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi le dau întâlnire pe 12 şi 13 noiembrie celor care vor să îşi încerce norocul pe platoul emisiunii. Sâmbăta şi duminica aceata, începând cu ora 11:00, cei doi prezentatori vor fi alături de posibilii concurenţi ai emisiunii „Roata Norocului”.


Pe parcursul celor şase sezoane,  vedete autohtone au învârtit Roata Norocului în beneficiul unor familii aflate în dificultate, concurenţii au plecat acasă cu sume impresionante de bani, electrocasnice şi chiar maşini. Astfel că valoarea cumulată a premiilor de-a lungul celor şase sezoane a fost de aproape jumătate de milion de euro.

„În emisiune, am avut de-a lungul timpului concurenţi foarte răsfăţaţi de soartă, oameni cărora le-a surâs norocul, au plecat acasă cu premii consistente, de la electrocasnice, premii în bani până la autoturisme. Nu este deloc greu; ingredientele reuşitei stau într-un dram de noroc şi să ştii soluţia puzzle-ului. De aceea, ne dorim ca toţi cei care vor să se înscrie la castingul pentru «Roata Norocului» să vină cu multă încredere către noi pentru că premiile puse la bătaie îi aşteaptă”, a spus Bursucu.

Cei prezenti sambata, 12 noiembrie, si duminica, 13 noiembrie, in centrul comercial Sun Plaza, in intervalul orar 11:00 – 19:00, vor putea interactiona cu vedetele lor preferate, vor castiga premii instant si se vor putea inscrie in cel mai indragit show-concurs din Romania, „Roata Norocului”. Conditia pentru cei care doresc sa se incrie in show-ul televizat este aceea de a fi implinit 18 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *