free download 78 travel guides written by experts

RisCo.ro lanseaza serviciul “Rapoarte Internationale”

RisCo.ro lanseaza serviciul “Rapoarte Internationale” care ofera acces la datele firmelor din 27 de tari ale lumii!

Cele 27 de tari pentru care sunt disponibile rapoartele internationale sunt cele mai importante tari din Europa: Germania, Franta, Spania, Marea Britanie, Austria, Belgia, Cehia, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Letonia, Lituania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovenia, si Suedia, la care se adauga Statele Unite si Australia.

RisCo ofera doua tipuri de rapoarte internationale: unul de tip Registrul Comertului si un altul de tip Credit Report.

Raportul Registrul Comertului ofera informatii despre situatia juridica a firmei: datele oficiale de identificare ale firmei, locatie, starea firmei (in functiune sau suspendata) si persoane abilitate sa reprezinte firma respectiva. Acest raport reduce riscul de a incheia contracte cu firme care au fost radiate sau care nu exista ori cu persoane neabilitate sa reprezinte respectivele firme.

Raportul de Credit analizeaza situatia financiara a companiei, rolul acestuia fiind acela de a oferi o imagine asupra bonitatii financiare in cazul in care se doreste incheierea de contracte. Structura acestui tip de raport difera de la o tara la alta.

Verificarea firmelor pe plan international se face prin intermediul sistemului de credite RisCo, iar pentru achizitionarea acestora este necesar sa aveti deschis un cont de client.

Pretul raportului Registrul Comertului International este de 0,75 euro/firma + TVA, platibili in lei prin achizitionarea de credite RisCo, iar pretul raportului de tip Credit Report variaza intre 10-50 euro/firma + TVA, in functie de tara si complexitatea raportului.

Rapoartele Internationale RisCo vin in ajutorul tuturor firmelor, oferind informatii complete despre situatia financiara si cea juridica a tuturor companiilor din cele mai importante 27 de tari ale lumii.

“Dezvoltarea portofoliului nostru de servicii vine ca urmare a solicitarilor primite din partea clientilor care isi doresc sa fie mereu la curent cu situatia actualilor sau potentialilor parteneri de afaceri atat din tara, cat si din strainatate“, a declarat Catalin Dumitrescu, General Manager RisCo. “Consideram ca includerea in serviciile RisCo a celor internationale reprezinta un pas deosebit de important in atingerea obiectivului nostru ca RisCo sa devina cel mai important sistem de verificare a firmelor din Romania.”

RisCo este un serviciu online prin care companiile si institutiile financiare pot verifica rapid, eficient si automatizat capacitatea de plata si situatia financiara a clienților lor, situatia lor juridica si de plati.

Bucuresti, 01.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *