metalshow

RICOH si MGT incep un parteneriat pentru distributie in Romania

• Gama de imprimante multi-funcţionale GelJet RICOH este acum disponibilă în România
• Beneficiile RICOH: costuri de funcţionare reduse, economie de energie, spaţiu şi timp.
• MGT își extinde astfel portofoliul de produse prin distribuţia imprimantelor şi multifuncţionalelor RICOH

Compania RICOH, jucător global din domeniul tehnologiei specializat în echipamente de imagistică pentru business, soluţii de imprimare, sisteme de management al documentelor şi servicii IT, îşi extinde operaţiunile de distribuţie în România printr-un nou parteneriat încheiat cu MGT Educational.

Potrivit acordului încheiat de cele două companii, MGT Educational va distribui gama de imprimante şi multifuncţionale RICOH, pentru SoHo si SME, oferind servicii cu valoare adăugată retailerilor şi resellerilor de pe teritoriul ţării.

Cererea pentru noile tehnologii este în continuă creştere. Ricoh şi MGT vin în întâmpinarea ei.

Diversificarea opţiunilor tehnologice şi nivelul de informare din ce în ce mai înalt al consumatorilor creează contextul perfect pentru expansiunea companiilor active în domeniu.

Parteneriatul dintre RICOH şi MGT Educational valorifică aceste premise favorabile şi răspunde aşteptărilor consumatorilor din regiune: "Suntem mereu în căutarea de oportunităţi de extindere RICOH pe noi pieţe, iar această nouă colaborare cu MGT Educational este valoroasă atât din perspectiva companiilor noastre, cât şi din perspectiva clienţilor interesaţi de soluţii la cele mai înalte standarde tehnologice şi eficiente din punct de vedere al costurilor", a declarat Richard Allison, Director al Diviziei Internationale Ricoh. „Apetitul în creştere pentru noile tehnologii digitale permite Ricoh şi partenerilor să contribuie la creşterea pieţei de soluţii Digital Office din această regiune", a mai adăugat el.

"Suntem încântaţi de semnarea acestui nou acord cu RICOH ", a declarat Cristian Petrescu, Director Executiv, MGT Educational. „Produsele RICOH, de înaltă calitate, ne vor permite să livrăm partenerilor şi clienţilor noştri soluţii profesionale şi fiabile pentru afacerile lor, totul la un preţ accesibil."

Tehnologia GelJet & Portofoliul unui lider

Ricoh are un portofoliu de produse potrivit pentru toate sectoarele de piaţă, precum şi programe de colaborare atractive şi stimulatoare pentru partenerii de revânzare. RICOH asigură beneficii în patru arii cheie: costuri de funcţionare, energie, spaţiu şi timp.

Ca lider de piaţă pe segmentul de copiatoare A3 multi-funcţionale în Europa, RICOH ştie ce aşteptări există de la un furnizor de astfel de echipamente. Indiferent de dimensiunea afacerii, utilizatorii au nevoie de acelaşi lucru: produse pe care se pot baza pentru a produce documente cu aspect profesional, la viteză mare şi cost redus. Pentru birouri mici şi home office, gama de imprimante pentru SoHo si SME este ideală, necesitând doar o instalare IT simplă, furnizând caracteristici de economisire a costurilor, uşurinţă în utilizare şi fiabilitate ridicată.

Gama GelJet RICOH oferă o serie de caracteristici atractive pe care utilizatorul individual sau afacerile mici le caută.

În segmentul de imprimante şi multifuncţionale, care folosesc tehnologia GelJet, RICOH are un portofoliu larg de produse, care include o gamă extinsă, inclusiv A4 „single/multi function”, A3.

Despre MGT Educational

MGT Educational reprezintă astăzi unul dintre importanţii distribuitori de tehnologie din România, cu o experiență de peste 20 ani în acest domeniu. Oferă o gamă variată de produse high-tech, de la furnizori recunoscuţi la nivel mondial, din categoriile: sisteme de calcul (servere, staţii lucru), PC şi laptop-uri; echipamente periferice şi componente (imprimante, multifuncţionale, scannere, tablete grafice profesionale; echipamente de prezentare şi conferinţă (videoproiectoare, table şi display-uri interactive, ecrane de proiecţie, sisteme de prindere); foto-video şi optică; medii de stocare (memorii USB, carduri de memorie, suporturi optice, hard disk-uri); multimedia şi electronice (reportofoane, e-book readere); monitoare şi tablete, consumabile şi accesorii de birotică; soluţii retelistică IP, fibră optică şi WIFI, comunicaţii voce, video şi conferinţă, sisteme de supraveghere, analiză & recunoaştere video (ALPR), soluţii industriale şi sector public; aplicaţii software de gestiune a arhivelor electronice şi a conţinutului de informaţii şi documente generate într-o firmă (ECM).
Despre RICOH

RICOH este o companie globală din domeniul tehnologiei, specializată în echipamente de imagistică pentru business, soluţii de imprimare, sisteme de management al documentelor şi servicii IT. Cu sediul in Tokyo, RICOH Group operează în aproximativ 200 de ţări şi regiuni. În anul financiar încheiat în martie 2015, RICOH Group a inregistrat o cifră de afaceri de 2,236,miliarde yeni (21,7 miliarde de dolari).

Compania este recunoscută pentru calitatea tehnologiei, standardul excepţional al serviciilor acordate clienţilor şi initiativele sustenabile. Sub motto-ul imagine.change, RICOH ajută companiile să transforme modul în care lucrează şi sa valorifice potenţialul colectiv al angajaţilor.

Bucuresti, 05.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *