free download 78 travel guides written by experts

Richter 8.9

Richter 8.9Andrei Calaras
Editura Nemira

Astazi va invitam sa il cunoasteti pe Alex, un tanar pictor care avea talent, o femeie frumoasa alaturi pana intr-o zi in care povestea de dragoste se incheie, iar Alexandru Don nu mai poate picta si, de fapt, nu mai vrea sa picteze.

Intr-o zi, la metrou, un om, un cersetor, decide sa se sinucida. Inainte de a se arunca in fata metroului ii inmaneaza lui Alex un pachet. Incepand din acest moment viata lui Alex se schimba radical.

In pachetul respectiv pictorul gaseste… un tablou. Unul aparent mic fara valoare, fara simboluri clare, fara un alt mesaj. Cu toate acestea, Alex incepe sa fie urmarit, atacat, ba chiar oameni cu care vorbeste sunt ucisi.

Proprietarea apartamentului in care statea cu chirie, o batranica destupata la minte, Madame Badeau, il indeamna sa afle mai multe despre tablou, persoana care i l-a dat si astfel incepe o aventura care il poarta in tari diverse si il aduce fata in fata cu oameni mai putin binevoitori.

Ce legatura ar putea avea un evreu, un nazist, tabloul deja amintit si Arhimede cu toate acestea va lasam sa aflati singuri. Noi adaugam doar ca Andrei Calaras reuseste sa creeze personaje credibile, sa redea cu o acuratete deosebita trairi interioare si sa va tina cu sufletul la gura pana la ultima pagina. Mai spunem si ca eroul fiind pictor, o sa gasiti numeroase descrieri deosebite in carte (de altfel romanul o sa va cucereasca si prin stil).

Un roman potrivit asadar pentru momente de relaxare, o carte cu conspiratii, rasturnari de situatie si descrieri minunate.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *