metalshow

Rezultate de la competitia Asaltul Dacilor editia I 2014

Duminica 7 septembrie a avut loc prima editie a concursului de alergare cu obstacole "Asaltul Dacilor" organizat de C.S. Clujul Pedaleaza in parteneriat cu A.S. Runners Club.

Concurentii au avut de trecut prin mai multe obstacole: sant cu apa, parau, cauciucuri, baloti de paie, barne si scari de lemn, tuburi, etc, iar distanta traseelor a fost de 2,5 km pentru cel scurt "Decebal" si 10 km pentru traseul lung "Burebista".

La start s-au aliniat 96 de concurenti si 6 echipe (de patru persoane). Ne bucuram si le multumim ca au raspuns provocarii noastre! Speram ca s-au simtit bine, ca le-a placut si ca vor reveni si la anul.

Atmosfera a fost intretinuta de Mugur Pop, impreuna cu echipa lui si caii de la scoala de hipism "Gerula".

Multumim: Primariei si Consiliului local Cluj Napoca, Inspectoratului de Politie, Inspectoratului de Jandarmi Cluj, Imprezzio Global, Oncos, Ursus, Restaurantul Roata Faget, Ramex, Nutrend, Columbia, Radio Romania Cluj, Big Time production, TVR Cluj, Infinity Trophy, Club Moving, World Class, Serviciul de Ajutor Maltez, 313.ro partenerilor media si celorlalte firme care au fost alaturi de noi in organizarea acestui eveniment, voluntarilor si publicului prezent la fata locului.

Bucuresti, 08.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *