free download 78 travel guides written by experts

Actorii din show-ul “Discote-k” au ajuns de rasul cailor

Aflati la deschiderea festivalului Oktoberfest 2014 din Brasov, actorii show-lui de comedie “Discote-k”, ce va fi difuzat in fiecare sambata, incepand cu orele 21.30, la Kanal D au avut parte de senzatii tari. Caii inhamati la caruta cu vedete nu au dorit sub nicio forma sa se conformeze caravanei, dovedind astfel ca sunt deja fani ai emisiunii nonconformiste ce va fi difuzata la Kanal D.

“Avand in vedere ca nici noi nu suntem in linie cu normalitatea, nu am fost deloc surprinsi sa constatam ca perechea de cai inhamati la caruta sunt in ton cu noi. Show-ul nostru va surprinde pe toata lumea ca atare caii ne-au surprins pe noi. Nici ca se putea sa avem altfel de cai“, a declarat Alexandru Conovaru.

Cei mai curajosi au fost insa Alina Rotaru si Ionut Toader care au ramas alaturi de vizitiu si s-au amuzat pe intreg parcursul caravanei de deschidere a Oktoberfest.

“Recunosc ca a fost una din cele mai tari senzatii de care am avut parte. Caii nostri au avut personalitate si cred ca s-ar fi integrat in “Discote-k”. Au fost adevarati artisti pe un patinoar invizibil reprezentat de asfalt. Si au excelat la improvizatie. Indicatiile date de vizitiu nu prea au fost pe placul lor”, a declarat Alina Rotaru.

Paula Chirila, Octavian Strunila, Razvan “Krem” Alexe, Ionut Nicolae si Vlad Corbeanu au ramas in caruta si desi caii naravasi deviau de la traseul initial au impartit autografe sutelor de oameni prezenti.

“Caii au fost la inaltimea asteptarilor noastre. Ce poti sa spui cand au fost singurii care incercat sa faca un sens giratoriu pe dos. La inceput mi-a fost un pic teama dar am vazut ca ei de fapt radeau de noi si m-am relaxat. Cred ca deja sunt fani ai show-ului si au dorit sa ne arate acest lucru intr-un mod inedit”, a subliniat Paula Chirila.

Nu ratati din 13 septembrie, orele 21.30, cel mai tare show de comedie “Diskote-k” ce va fi difuzat in fiecare sambata, la Kanal D.

Bucuresti, 08.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *