free download 78 travel guides written by experts

Revista e-Finance si-a desemnat castigatorii pe anul 2011

Pentru al nouălea an consecutiv, revista eFinance a premiat performerii anului 2011 din zona de convergenţă a industriilor IT & C şi financiară, companii, instituţii şi, nu în ultimul rând, oameni care au demonstrat o implicare activă, au performat şi inovat. Evenimentul s-a desfăşurat marţi, 28 februarie 2012, la Hotelul JW Marriott din Capitală şi s-a bucurat de prezenţa a peste 100 de invitaţi din domeniile IT & C si financiar-bancar, instituţii de specialitate, firme de consultanţă, cabinete de avocatură, analişti independenţ, jurnalişti din presa de specialitate.

Revista e-Finance a acordat premiul e-contact center companiei Valoris Center, Premiul a fost decernat acestei companii pentru creşterea susţinută a serviciilor asociate de contact center (live chat, telefon, e-mail, fax, etc.) şi agregarea acestor canale într-un pachet complex de servicii.

Premiul e-team a fost acordat echipei IT a Băncii Comerciale Carpatica pentru reuşita reorganizării în timp record a departamentului IT şi punerea în sarcină, în premieră regională, a noilor maşini tip HP 3PAR.

Revista e-Finance a acordat premiul e–nnovation Libra Internet Bank pentru dezvoltarea şi introducerea unei funcţionalităţi unice şi inovatoarea pe piaţa plăţilor Online din România: decontarea T+0.

Premiul e-security a revenit companiei Q-East Software, pentru atingerea în 2011 a pragului de 2.000 de servere auditate şi a 100.000 de utilizatori, precum şi pentru implementări în infrastructuri critice.

Premiul secţiunii e-payments a fost decernat companiei IND Group pentru implementarea cu succes în 2011 a propriei soluţii de Internet Banking ce stă la baza serviciului BT24 al Băncii Transilvania.

Premiul secţiunii e – partnership a revenit tandemului Allevo (fosta companie Business Information Systems) şi CEC Bank pentru aniversarea unui deceniu de modelare în comun a sistemului de plăţi al băncii şi pentru proiectele recente de optimizare a operaţiunilor trezoreriei băncii şi a gestiunii lichidăiţi.

Revista e-Finance a acordat firmei Computer Generated Solutions premiul pentru categoria e-outsourcing pentru calitatea exemplară a serviciilor prestate în regim externalizat pentru clienţii globali şi locali 2011, într-un spectru larg de servicii şi industrii.

Premiul categoriei e–development a revenit companiei Romsys, a cărei dezvoltare şi creştere a fost în 2011 una de excepţie (53%), şi a cărei atenţii s-a focalizat pe promovarea soluţiilor proprii sau ale grupului New Frontier Holding, din care face parte.

Pentru lansarea în 2011 a noii aplicaţii Charisma HCM Talent Management, care înglobează cel mai bun produs european de Talent Management (cel al companiei Lumesse), revista „e-Finance” a oferit premiul e-business software firmei TotalSoft.

Premiul categoriei e–projects a fost decernat casei de software SIVECO România pentru impresionanta sa activitate transfrontalieră din 2011 şi pentru cele peste 20 de proiecte de furnizare de servicii de dezvoltare şi mentenanţă pentru 6 organizaţii importante ale Uniunii Europene.

Premiul secţiunii e-provider a revenit TransFonD pentru eforturile susţinute de stimulare a instrucţiunilor de Debitare Directă din SENT, sistemul electronic de compensare multilaterală a plăţilor interbancare de mică valoare.

Trofeul categoriei e–support a fost înmânat corporaţiei Oracle România pentru susţinere din perspectivă IT a industriei financiar-bancare din România (înlocuirea sistemului de core-banking al Băncii Transilvania cu soluţia FlexCube a firmei iFlex, parte din Oracle şi implementarea unui nou sistem informatic de core-insurace pentru asigurări generale la Asirom).

La categoria e–impact, revista a desemnat ca laureat Banca Naţională a României pentru implementarea cu succes în 2011 a sistemului de plăţi în euro TARGET2-România. Implementare cu un impact semnificativ asupra sectorului financiar-bancar românesc şi asupra economiei naţionale.

Pentru contribuţia sa personală excepţională la dezvoltarea industriei IT din România şi pentru revenirea în acest business în 2011 la cârma noii entităţi de profil, Kapsch România, „e-Finance” a decernat premiul e-people domnului Dan Roman, director general Kapsch România.

Partenerii de excelenţă ai evenimentului au fost vinurile medaliate ale Staţiunii de Cercetare Pietroasa, precum şi Casa de Licitaţii Goldart.

Bucuresti, 05.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *