free download 78 travel guides written by experts

Burlacul isi baga pretendentele la apa

Iată cât de sexxy sunt fetele în costume de baie

După un start în forţă şi un prim episod presărat deja cu intrigi şi momente tensionate, burlacul şi-a ales pretendentele, 13 la număr, alături de care va porni în captivantul joc al seducţiei. Campion european la înot, Vladimir a decis ca cel dintâi contact cu pretendentele sale să aibă loc chiar la piscină. Cum se vor descurca fetele şi mai ales, cât de bine arată în costume de baie, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări joi, 8 martie, de la 20:20, într-un nou episod Burlacul.

Săptămâna trecută, burlacul Vladimir Drăghia a decis că 13 este numărul său norocos. Prin urmare, 13 domnişoare încăntătoare au primit emoţionate şi pline de entuziasm câte un trandafir roşu, semn că au păşit cu dreptul în jocul seducţiei. După o noapte lungă şi încărcată de emoţii, fetele au parte de o trezire ca în armată, cu bătăi cu pumnii cu uşi. Cătălin nu le dă foarte multe detalii: „Aveţi exact 10 minute la dispoziţie ca să vă puneţi un costum de baie, un halat şi vă aştept la piscină!”

Ce poate fi mai revigorant decât 20 de lungimi de bazin la primele ore ale dimineţii? Uşor de zis! Pentru Vladimir însă, este floare la ureche. Fost campion european la înot, el doreşte să le împărtăşească fetelor marea lor pasiune. Spre marea lor uimire, frumoasele domnişoare au decis să nu neglijeze nici o apariţie în faţa mult râvnitului Burlac, aşa că şi-au făcut apariţia la piscină în costume de baie sexy, ba unele chiar purtând tocuri. Cum a reacţionat Vladimir şi mai ales, cum s-au descurcat fetele ţinând cont că unele dintre ele nu ştiu să înoate, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări joi, 8 martie, de la 20:20, într-un nou episod Burlacul.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 05.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *