free download 78 travel guides written by experts

Revedere emotionanta la „Te cunosc de undeva!”

Delia a lãsat-o fãrã cuvinte pe Maria Buzã!

Sâmbãta aceasta, Maria Buzã are parte de o super provocare la „Te cunosc de undeva!” – va intra în pielea Deliei. În primul sezon al transforming show-ului, între cele douã artiste s-a legat o prietenie foarte strânsã, Maria fiind cea care a ajutat-o mereu cu sfaturi preţioase pe Delia. Acum a venit rândul juratei X Factor sã-şi încurajeze prietena, chiar din public. Neştiind nimic de prezenţa în salã a Deliei, Maria a izbucnit în lacrimi în momentul în care a terminat de interpretat piesa, iar din public şi-a fãcut apariţia chiar îndrãgita cântãreaţã. Nu rataţi un moment de-a dreptul emoţionant, sâmbãta aceasta, de la 20:30, la „Te cunosc de undeva”!

Noi personaje de excepţie intrã sâmbãta aceasta într-un maraton muzical cum nu s-a mai vãzut, într-o nouã ediţie „Te cunosc de undeva!”. Ruleta transforming show-ului i-a adus Mariei Buzã un personaj cu totul şi cu totul special pentru cea de-a şasea galã „Te cunosc de undeva!”. Maria Buzã va intra în pielea Deliei şi va interpreta melodia „Parfum de fericire”.

Misiunea Mariei va fi cu atât mai dificilã cu cât atunci când erau colege, în primul sezon al transforming show-ului, între ele s-a creat o legãturã specialã, Maria fiind cea care a ajutat-o mereu cu sfaturi preţioase pe Delia. „Am fost foarte împovãratã atunci când am vãzut cã ruleta mi-a rezervat o asemenea surprizã! Mi-am dorit foarte tare ca momentul sã fie unul de suflet şi Delia sã se amuze atunci când o sã mã vadã, însã atunci când am vãzut-o eu pe ea, am rãmas de-a dreptul fãrã cuvinte. Bineînţeles cã imediat mi-au dat şi lacrimile!” Nu rataţi un moment de-a dreptul emoţionant, sâmbãta aceasta, de la 20:30, la „Te cunosc de undeva!”, numai la Antena 1!

Bucuresti, 19.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *