free download 78 travel guides written by experts

„Miscarea de Sanatate“ va invita la Comana Bike Fest, editia a V-a

Campania naţională Radio România “Mişcarea de Sănătate”, împreună cu TeamXpert, invită ascultătorii, sâmbătă, 20 octombrie, la Comana Bike Fest – ediţia a V-a, un concurs care se adresează tuturor iubitorilor sportului pe două roţi.

În cadrul concursului de mountainbike, sute de participanţi profesionişt şi amatori vor concura pe un traseu de aproximativ 36 de kilometri, predominant pe poteci şi pe drumuri de pământ, care traversează Pădurea Comana şi Pădurea Călugăreni. Concursul se desfăşoară în Parcul Natural Comana, prin Delta Neajlovului, fiind un maraton de mountainbike “foarte frumos şi uşor”, destinat celor care iubesc mişcarea în aer liber şi natură, adulţi sau copii.  Parcul natural cuprinde Pădurea Comana şi Balta Comana, ambele de o frumuseţe inedită şi cu o multitudine de vestigii istorice. La această ediţie a competiţiei va fi şi o categorie Family, la care s-au putut înscrie copii însoţiţi de părinţi. Cel mai tânăr participant este o fetiţă de numai 3 ani.

Participanţii la competiţie pot concura duminică, 21 octombrie, la Cupa Teamexpert, o ştafetă de doi biciclişti, în paralel cu un alt coechipier, ce se va desfăşura pe un traseu din Parcul de Aventură Comana.

TeamXpert este o organizaţie cu experienţă de 10 ani în domeniul organizării de evenimente şi, din 1998, organizează CUPA MĂLINULUI, competiţia freeride cu cea mai lungă tradiţie din România. În 2010 a organizat prima ediţie a concursului “On Top of the World” Bike Fest, prima competiţie mountainbike uphill până la Vf. Omu.

Promovată editorial de principalele emisiuni de prime-time ale postului public de radio, „Mişcarea de Sănătate” este prima campanie naţională pe termen lung iniţiată de un post de radio, care îi îndeamnă pe ascultători la activităţi în aer liber, promovând în egală măsură o viaţă sănătoasă, turismul şi ecologia, pe tot parcursul anului.

Evenimentul este susţinut de: Romaqua Group, Cora, Aventuria.ro, Asociaţia Apicolă Valea Prahovei, Editura Trei şi Fabrica de Magiun Topoloveni.

Bucuresti, 19.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *