free download 78 travel guides written by experts

Reteaua DONA pune la dispozitia locuitorilor din Bucuresti cinci farmacii cu program non-stop

de sarbatori

În perioada sărbătorilor de iarnă, lanțul DONA va fi alături de locuitorii din București, punându-le la dispoziție cinci farmacii cu program non-stop.

Este vorba despre farmacia DONA 101 L. Rebreanu, situată pe strada Liviu Rebreanu, numărul 13A, bloc N20, sectorul 3, farmacia DONA 61 Pajura, Complex Comercial Piața Pajura, numărul 7, sector 1, DONA 5 Tineretului, pe Bulevardul Gheorghe Șincai, numărul 2, sector 4, DONA 81 Apărătorii Patriei, Șoseaua Berceni, numărul 43, bloc 109, sector 4, respectiv DONA 10 Vitan, pe Calea Vitan, numărul 199, sector 3.

“Accesul la medicamente reprezintă una dintre priorităţile noastre. De aceea, pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă echipa noastră de farmaciști stă la dispoziția locuitorilor din București 24 de ore din 24, 7 zile din 7, oferindu-le posibilitatea de a beneficia de produse de sănătate de primă urgență şi de consiliere de specialitate de cea mai bună calitate pentru situaţii neprevăzute. Profităm de ocazie pentru a le ura tuturor bucureștenilor sărbători fericite și multă sănătate!”, au transmis reprezentanții DONA.

Bucuresti, 22.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *