free download 78 travel guides written by experts

Reprezentantii AVAS au discutat cu liderii federatiilor sindicale din aparare

Preşedintele AVAS, Teodor Atanasiu, s-a întâlnit marţi, 23 octombrie 2007, cu liderii Federaţiei sindicale Avram Iancu, a Federaţiei sindicale Unirea şi a sindicatelor Cugir, Plopeni, Carfil şi Zărneşti, precum şi cu reprezentanţii conducerii Romarm.

În cadrul întâlnirii a fost abordată problema cadrului legislativ în domeniul industriei de apărare din România, inclusiv Memorandumul AVAS prezentat în şedinţa de Guvern din 4 octombrie 2007, pentru identificarea unor soluţii de restructurare, reorganizare şi privatizare a industriei de apărare. Participanţii au convenit că este nevoie de un nou cadru legislativ, care să armonizeze prevederile legislaţiei interne, să corespundă cu cerinţele legislaţiei europene şi să respecte angajamentele asumate de România prin Tratatul de aderare la Uniunea Europeană.

Atât AVAS cât şi reprezentanţii sindicatelor sunt conştienţi de necesitatea ca noile prevederi legislative să intre în vigoare cât mai curând, pentru ca societăţile cu potenţial din industria de apărare să devină competitive.

Bucuresti, 24.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *