metalshow

Echipa Proximity se intoarce acasa cu un Silver Echo

{mosimage}Surpriza a fost dezvăluită – plecată în SUA pentru a ridica „un premiu” la festivalul DMA Echo Awards, echipa Proximity a adus acasă încă un Silver Echo, al doilea premiu la această competiţie, după cel primit de agenţie în 2005.

„Ştiam de câteva săptămâni că am câştigat un premiu, însă organizatorii nu au vrut să dezvăluie locul obţinut înainte de festival. Argintul fost o surpriză foarte plăcută şi ne-am bucurat să urcăm pe scenă la egalitate cu cele mai creative agenţii din reţeaua noastră – Proximity Austria şi Proximity London”, spune Mihai Iliescu, Creative Director al Proximity. Lucrarea premiată, “Minor Report”, reprezintă un proiect de Direct Mail inovativ, realizat de Proximity anul trecut pentru organizaţia Salvaţi Copiii, în cadrul Festivalului Brazilor de Crăciun. Organizat anual, evenimentul constă într-o licitaţie de brăduţi creaţi de renumiţi designeri, prin care se strâng fonduri ce sunt apoi folosite pentru a-i retrimite la şcoală pe copiii care muncesc.

"Pentru mine este o mare plăcere de fiecare dată când lucrez cu specialiştii de la Proximity. Ei înţeleg foarte bine misiunea şi obiectivele Salvaţi Copiii, sunt tineri şi deci apropiaţi de problemele şi frământările copiilor, dar cunosc şi mediul adult, cel pe care mereu îl surpinde plăcut cu mesajul său", spune şi Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Execuitiv al Salvaţi Copiii România.

„Festivalul Brazilor de Crăciun este un proiect de suflet, în care ne implicăm an de an, alături de celelalte agenţii din grupul BBDO, şi ne bucurăm că, dincolo de satisfacţiile provenite din natura proiectului, acesta ne-a adus aprecierea juriului de la DMA Echo Awards”, adaugă Gabriela Terchilă, Managing Director Proximity.  

Echipa Proximity care a creat şi promovat acest proiect este formată din: Mihai Iliescu – Creative Director, Cristina Ciucă – Senior Art Director, Călin Ionescu – Senior Copywriter, Dan Huber – concept writer şi fotograf, Gabriela Terchilă – Managing Director, Vlad Popovici – Account Manager. Din partea organizaţiei Salvaţi Copiii, proiectul a fost coordonat de Gabriela Alexandrescu – Preşedinte Executiv.

Bucuresti, 24.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *