free download 78 travel guides written by experts

Replici acide la „Junior Chef”

O concurentă i-a închis gura lui Vizante

Super show-ul culinar cu copii, „Junior Chef”, a ajuns la ultima ediţie de preselecţii, iar cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, nu pierd nicio ocazie să-i câştige în echipa lor pe cei mai buni bucătăraşi.

Deşi sunt cei mai buni prieteni în pauzele de filmare, atunci când vine vorba de copiii pasionaţi de arta culinară, membrii juriului scot armele din dotare, strategia cea mai bună şi pornesc „războiul”. Astfel, în ediţia de luni, de la 20:30, la Antena 1, Vizante, încercând să câştige simpatia unei concurente, a pornit un set acid de replici între el şi mica bucătăreasă, după mai multe momente în care a necăjit-o: „Eu cred că tu mă placi”, spune Vizante, moment în care concurenta a replicat: „Ei, bine, crezi greşit”.

Fetiţa a continuat războiul mărturisind încrezătoare că nu are nevoie de votul lui Marius Florea pentru că va primi votul celorlalţi doi membri ai juriului, Prinţesa Polonic şi Horia Vîrlan. În acel moment, Vizante a reacţionat într-un mod în care i-a lăsat mască pe colegii săi. La final, reacţiile juraţilor au luat-o prin surprindere pe concurentă, aceasta declarând că a trăit cel mai emoţionant şi tensionat moment din viaţa ei. Ce întorsătură a luat războiul dintre Vizante şi concurentă vor afla telespectatorii care vor urmări „Junior Chef” luni, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, primele imagini din bootcamp-ul Prinţesei Polonic vor putea fi urmărite în ultima ediţie de preselecţii.

Bucuresti, 01.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *