free download 78 travel guides written by experts

Repere pentru comunitate la primul Agile Tour in Romania

Agora Group a organizat împreună cu 3 Pro-Lab Consulting prima conferinţă Agile Tour din România. Evenimentul s-a bucurat de participarea a 6 speakeri de renume în mişcarea Agile şi de peste 130 de invitaţi.

„Agile Tour este cea mai mare conferinţă pe acest subiect, cu o tradiţie de peste 3 ani, şi care a fost organizată în 2011 în peste 71 de oraşe din 21 de ţări. Anul acesta a avut loc Agile Tour pentru prima oară în România, conferinţa fiind organizată la Bucureşti din iniţiativa organizaţiilor locale, a sponsorilor şi cu sprijinul internaţional primit din partea Agile Tour Board. Misiunea Agile Tour este de a crea lideri de opinie şi interes general pentru Agile în toate regiunile lumii cu scopul de a genera o comunicare masivă despre Agile şi impactul său asupra lumii profesionale”, a declarat Nicolae Giurescu, Manager 3 Pro-Lab Consulting.

În cadrul conferinţei invitaţii au putut afla de la elemente introductive, influen’e, până la probleme întâmpinate şi soluţii propuse în implementarea Agile. Un lucru deosebit este faptul că ei au avut ocazia de a afla amănunte şi întâmplări interesante din experienţa profesioniştilor prezenţi la eveniment de pretutindeni, să împărtăşească opinii şi să dezbată pe marginea diferitelor tematici Agile.

Prezentările s-au axat pe Start-ups în domeniul Agile, procese de îmbunătăţire SCRUM, implicarea Agile în eficientizarea proceselor de business, calitate, testare şi posibili factori de eşec în implementare, discuţiile fiind susţinute de către Marina Shalmon, VP of the Agile New England Chapter of ACM, Canada & Director of Engineering at ROAM DATA, Mircea Puiu, SCRUM Master Stefanini Techteam Akela, România, Luciano Guerrero, President Procesix Inc, Canada, Ralph Jocham, Manager Effective Agile, Elveţia, Ladislau Szilagyi, Manager EuroQST (European Quality Software Trainings), România, şi Radu Davidescu, Agile team architect, facilitator, coach and Scrum Master at Objects Data, România.

Evenimentul a fost promovat cu ajutorul Agile Alliance, W4, a sponsorului Incrys și a partenerilor media: WorldIT.ro, Scriucod.ro, OSN.ro, MyJob.ro, Ziare.com, HIT.ro, Business24.ro, Open Agile România, IT Trends, Digital Trends, AgoraNews, MediaLook, mediaIQ, PRwave şi PRwave Directory. Alţi parteneri: SoftLIne International, Indaco Systems, iNES, DigiSign, ARIES, ANIS, BVMW, CIO Council, Byblos.

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informatiei, comunicaţii, afaceri si distributie de carte straina. Agora Group este prezent in piata publicatiilor IT&C din 1992.

In prezent, Agora Group detine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends, evenimentele: Conferinţele Regionale Agora, Conferinţele de Tehnologie Agora, Conferinţele de Solutii Agora, mesele rotunde IT Trends, serviciul de distributie de carte straina Byblos si portalul online cu serviciul zilnic de ştiri AgoraNews.

Detalii pe www.agora.ro şi www.byblos.ro.

Despre 3 Pro-Lab Consulting

3PRO-LAB Consulting SRL a fost înfiinţată în 2006 pentru a satisface nevoile tot mai mari pentru consultanţă specializată, evaluarea conformităţii şi formare profesională în domeniul de îmbunătăţirii proceselor de dezvoltare de software.

3PRO-LAB Consulting SRL este prima companie românească ce oferă consultanţă de specialitate pentru implementarea CMMI-DEV v1.2 conforme cu procesul. Consultanţii companiei au acumulat expertiză în domeniu de peste 10 ani de lucru cu companii din Statele Unite ale Americii şi Canada.

Detalii pe //www.3pro-lab.ro/.

Bucuresti, 28.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *