free download 78 travel guides written by experts

Lindab si-a dublat vanzarile de jgheaburi si burlane

· Sezon de varf: toamna lui 2011

Inceputul acestei toamne a adus rezultate remarcabile in vanzari in aria produselor rezidentiale Lindab, comparativ cu perioada similara a anului precedent. In contextul unei piete dificile, vanzarile de jgheaburi si burlane Lindab Rainline au fost mai mult decat dublate fata de perioada similara a anului 2010. Cresterea in metri liniari este echivalenta necesarului de jgheaburi si burlane pentru 6000 de case standard.

„Gama Lindab Rainline este prima introdusa in portofoliul Lindab, inca de la infiintare. Cercetarile si investitiile in imbunatatirea continua a produsului ne-au adus recunoasterea de catre clienti a calitatii Lindab. Iar campaniile promotionale din aceasta toamna au adus sistemul de jgheaburi si burlane Lindab mult mai aproape de nevoile si posibilitatile clientilor nostri”, a declarat Camelia Dinica, Manager PR&Comunicare, Lindab Romania.

Clasic sau modern, Lindab Rainline este disponibil in 10 culori distincte pentru a satisface cerintele consumatorilor, care pot asorta jgheaburile si burlanele fie cu acoperisul, fie cu fatada casei. In Romania, culorile vedeta, cu pondere majora in vanzari, sunt maro si rosu.

Despre Lindab Rainline

Jgheaburile si burlanele asigura o colectare eficienta si drenarea precipitatiilor de pe acoperisul casei tale. Cu mai mult de 60 de componente in dimensiuni standard, Lindab iti ofera cel mai complet sistem de colectare a apelor pluviale de pe piata, compatibil cu orice sistem de invelitoare: tigle ceramice sau din beton, sindrile bituminoase, tigle metalice sau tabla faltuita. LindabRainline este confectionat din otel zincat la cald si protejat multistrat pe ambele fete pentru o comportare ireprosabila in timp.

Cei peste 50 de ani de experienta in productie si cooperarea indelungata cu montatorii specializati ne-au ajutat sa perfectionam sistemul de jgheaburi si burlane LindabRainline in folosul tau. Sistemul include jgheaburi semicirculare de Ø125mm, Ø150mm si Ø190mm; jgheaburi rectangulare de 136mm si burlane de Ø87mm Ø100mm si Ø120mm.

Bucuresti, 28.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *