free download 78 travel guides written by experts

Recrutare TRAINER ca personaj principal

A inceput campania de recrutare pentru pozitia de TRAINER in cadrul COMPASS Training & Consulting. Vino sa fii personaj principal intr-o poveste de succes!

Prin 1992, s-a format o echipa de rezolvatori de probleme (“compass”=busola, directie). Misiunea de atunci si de astazi este oferirea de solutii de dezvoltare organizationala pentru firme romanesti, in principal cele in ‘criza de crestere’ si multinationale.

Astazi, ne dorim sa completam echipa cu un nou coleg(a): trainer cu experienta de minim 3 ani (circa 1000 ore de training livrate), cu abilitati de prezentare deosebite si cunostinte avansate de limba engleza.

La orizont, zarim viziunea noastra de a fi in top 3 furnizori de training romani la nivelul intregii tari. Pentru aceasta, echipa cere un om destoinic, implicat full-time, cu responsabilitati de business development si training.

Am ales sa derulam numai proiecte diverse si flexibile, aducatoare de multa satisfactie profesionala. Pentru aceasta, ne vom deplasa uneori in tara si vom lucra si sambata (maxim 20 zile de weekend pe an).

La temelia constructiei noastre stau valori impartasite: proactivitate, sinergie (lucru in echipa), imbunatatire continua, feedback constructiv, orientare catre client, creativitate. Daca accepti provocarea, te asteptam sa le traiesti impreuna cu noi!

Mod de lucru: lucru in echipe interdisciplinare (management de proiect), cu retea de comunicare interna (intranet), knowledge-management, plan de cariera, criterii de performanta.

Ne bucuram sa cunoastem persoane orientate spre excelenta, care lucreaza cu pasiune in domeniul dezvoltarii continue (training, consultanta) si doresc sa isi puna in valoare calitatile intr-un cadru de ‘team work’!

Oferim:
Misiuni de training in organizatii complexe, dinamice – care accelereaza dezvoltarea personala
Oportunitate de dezvoltare a portofoliului de competente (competente asociate cu consultanta in management) si de instrumente de lucru
Challenging market – clienti care solicita si platesc rezultate (nu doar livrare de training)
Oportunitatea de a folosi Know how acumulat in peste 9 ani de experienta de training si peste 16 ani de experienta in consultanta in management
Pachet salarial motivant (inclusiv bonusuri pentru performanta).

Detalii despre Cariera in COMPASS: www.compass.ro/Cariere

Asteptam CV si scrisoare de motivatie pana pe 1 decembrie 2008.

Bucuresti, 20.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *