free download 78 travel guides written by experts

Recomandari Movies 24 – mai 2011

Premierele lunii mai

Păpuşa înger (The Angel Doll) (Dramă, 2002)
Premiera: luni, 2 mai, la 22:00

Un film pentru întreaga familie, despre doi băieţi din lumi diferite care devin prieteni apropiaţi când suntnevoiţi să pornească împreună la drum. Când Jerry, care provine dintr-o familie înstărită din clasa de mijloc, află că sora noului său prieten sărac se îmbolnăveşte, decide să-i cumpere acesteia un cadou de Crăciun pe care nu-l va uita niciodată, aşa că cei doi băieţi pornesc într-o aventură pentru a-i împlini visul micuţei.

Regizor: Alexander Johnston
Actori: Betsy Brantley, Beatrice Bush, Pat Hingle

Talk Radio (Dramă, 1988)
Premiera: luni, 9 mai, la 22:00

Moderatorul sarcastic al unei emisiuni de radio din Dallas află că emisiunea lui cârcotaşă, desfăşurată noaptea târziu a fost aleasă pentru difuzare la nivel naţional. Pe lângă faptul că relaţia amoroasă se duce de râpă şi teama că noua reţea va dori să mai domolească tonul emisiunii, moderatorul radio trebuie să mai ţină piept şi unui grup furios care protestează împotriva conţinutului exploziv al emisiunii.

Regizor: Oliver Stone
Actori: Eric Bogosian, Alec Baldwin, Ellen Greene

Cadillacul negru (Black Cadillac) (Thriller, 2003)
Premiera: miercuri, 25 mai, la 22:00

Un thriller captivant în care trei bărbaţi care veneau cu maşina spre casă în urma unei bătăi dintr-un bar, observă că sunt urmăriţi de o maşină neagră sinistră. Pe măsură ce conduc, şoferul maşinii negre devine din ce în ce mai agresiv şi devine tot mai evident că acesta nu se va opri până ce nu-i omoară.

Regizor: John Murlowski
Actori: Randy Quaid, Shane Johnson, Josh Hammond

Teoria mitocanului (The Jerk Theory) (Comedie, 2009)
Premiera: marţi, 31 mai, la 22:00

O comedie romantică cu Josh Henderson în rolul lui Adam, un artist aspirant căruia i s-a frânt inima în ultima relaţie. Nefiind în stare să aibă relaţii de lungă durată prin calitatea de băiat drăguţ, Adam decide că pe viitor va fi rău cu fetele pentru a le menţine interesul pentru el. Cu noua atitudine, Adam este o adevărată atracţie pentru fetele pe care le întâlneşte , dar îşi găseşte naşul în Molly (Jenna Dewan), care îi demonstrează că nu toată lumea îi va cădea pradă datorită imaginii lui de băiat rău.

Regizor: Scott S. Anderson
Actori: Josh Henderson, Tom Arnold, Jenna Dewan

Bucuresti, 11.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *