free download 78 travel guides written by experts

Dubla constrangere

Chris Bohjalian
Editura LEDA

Daca asociati cumva cuvantul constrangere cu vampirii trebuie sa va spun de la bun inceput ca aceasta nu este o carte cu strigoi. Dimpotriva. Avem de-a face cu un fin thriller psihologic scris de Chris Bohjalian.

Inceputul s-ar putea sa va aduca in minte personaje cunoscute – Gatsby de pilda si mai sunt cateva. Treptat insa o cunoasteti pe Laurel, o domnisoara care a fost atacata intr-o zi cand mergea cu bicicleta de niste tineri care voiau sa o violeze. Trauma a lasat urme, evident.

Ea ajunge sa lucreze la un adapost pentru cei fara adapost. Unul dintre cei de aici, Bobbie Crocker, moare si in urma lui raman multe fotografii si negative. Laurel devine foarte interesata de ele – mai ales ca multe erau din zona in care s-a nascut si a crescut.

De aici incepe o aventura intreaga in incercarea de a descoperi cine a fost Bobbie Crocker. Faptul ca discutii cu unele persoane par a lasa informatii ascunse o determina sa caute cu si mai mult interes sa afle cum stau de fapt lucrurile. Finalul este si el interesant, actiunea evoluand intr-un ritm destul de alert.

Romanul este apreciat la nivel international, considerat a fi cel mai puternic si mai indraznet roman al autorului.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *