free download 78 travel guides written by experts

RECOIL – Noul album ‘SELECTED’ se va lansa in aprilie

RECOIL – A STRANGE HOUR
 WITH ALAN WILDER & PAUL KENDALL – EVENT TOUR

Noua colectie de piese clasice Recoil Selected va fi lansata pe piata in luna aprilie a acestui an. Melodiile de pe album au fost selectate de Alan Wilder care explica:
“Colectia este alcatuita din piesele mele preferate, editate, remasterizate si adunate laolalta pentru a oferi ascultatorului ceea ce eu cred ca reprezinta o experienta audio inchegata si totala.”

Recoil Selected va fi disponibil pentru moment in doua formate, CD si dublu-CD, cea din urma contine si un al doilea disc cu remixuri noi si variante alternative, alese si editate de Alan Wilder si Paul Kendall, care au lucrat impreuna in ultimii 10 ani.

Paul Kendall, cunoscut si sub numele de PK este un important producator, compozitor si inginer de sunet care si-a lasat amprenta pe multe productii de la casa de discuri MUTE – Depeche Mode, Nitzer Ebb, Barry Adamson, Erasure etc.
Pe album pot fi auziti solisti vocali de marca precum Diamanda Galás, Joe Richardson, Douglas McCarthy, Samantha Coerbell, Toni Halliday si Maggie Estep.
 
Pentru promovarea colectiei, Recoil va sustine un turneu intitulat A Strange Hour with Alan Wilder & Paul Kendall, ce contine date in Europa si in Statele Unite si care se va desfasura in perioada martie – mai a acestui an. Fiecare data se anunta a fi un eveniment unic, cu invitati speciali si multe alte surprize, in acelasi timp fiind primul turneu de acest fel din cariera solo a artistului.
 
Alan Wilder si-a inceput cariera in industria muzicala ca asistent de studio si cantand ocazional la clape in diferite trupe, insa cei 14 ani petrecuti in Depeche Mode sunt cei care i-au slefuit abilitatile de producator si compozitor. Atentia la detaliile din timpul inregistrarilor il recomanda pe Wilder ca pe un pionier al genului, care a reusit sa ‘forteze’ granitele pop-ului comercial. Ca antidot la reteta pop inevitabila din Depeche Mode, Alan infiinteaza la mijlocul anilor 80 propriul proiect de studio, Recoil. Inregistreaza doua materiale in aceasta perioada, ‘Hydrology’ (1988) si ‘Bloodline’ (1990), albume care exploreaza noi orizonturi in muzica electronica din acea vreme.
 
Dupa despartirea de Depeche Mode in 1995, Wilder readuce in prim-plan proiectul Recoil, cu care inregistreaza trei noi albume in studioul sau, ‘Unsound Methods’ (1997), ‘Liquid’ (2000) si cel mai recent, realizat in anul 2007, ‘subHuman’.
 
Tracklistul colectiei Recoil Selected:
 
CD1:
1.    Strange Hours
2.    Faith Healer
3.    Jezebel
4.    Allelujah
5.    Want
6.    Red River Cargo
7.    Supreme
8.    Prey
9.    Drifting
10. Luscious Apparatus
11. The Killing Ground (excerpt)
12. Shunt
13. Edge To Life
14. Last Breath
 
CD2:
1.    Supreme – True Romance
2.    Prey – Shotgun mix 
3.    Drifting – Poison Dub
4.    Jezebel – Filthy Dog mix  
5.    Allelujah – Noisy Church mix  
6.    Stalker – Punished mix  
7.    The Killing Ground – Solid State mix   
8.    Black Box (excerpt)
9.    5000 Years – A Romanian Elegy for Strings  
10. Strange Hours ’10 – featuring The Black Ships      
11. Missing Piece – Night Dissolves 
12. Shunt – Pan Sonic mix   
 
“Recoil ‘Selected’ Events 2010 – A Strange Hour with Alan Wilder & Paul Kendall”, turneul de promovare din aceasta primavara, va cuprinde date in intreaga Europa incluzand o escala la Bucuresti pe data de 2 aprilie.
 
Biletele pentru Recoil ‘Selected’ Events 2010 – A Strange Hour cu Alan Wilder & Paul Kendall costa 75 RON si sunt disponibile online la MyTicket.ro, TicketPoint.ro si in reteaua Diverta, magazinele Muzica, Off The Record, The Kitchen si din FRONT | The ARK.
 
Evenimentul Recoil ‘Selected’ Events 2010 – A Strange Hour with Alan Wilder & Paul Kendall din 2 aprilie 2010 este produs de One Event.

Bucuresti, 05.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *