free download 78 travel guides written by experts

Show de dans Mihai Petre si Elwira Duda la Liberty Center, duminica, 7 februarie, 18:00

Alte evenimente de weekend:
concert trupa Dolls, sambata, 19:00. Concurs pe patinoar, sambata, 18:00

La Liberty Center, luna februarie aduce noi evenimente dedicate vizitatorilor complexului, concerte, intreceri pe patinoar, intalniri cu vedete si sesiuni de autografe, spectacole si demonstratii de dans. Toate evenimentele vor avea loc la etajul al doilea al complexului.
Sambata, 6 februarie, de la ora 18:00, publicul este asteptat la un concurs pe patinoar dedicat perechilor.  Gazda serii, MC Dan, ii asteapta la intrarea patinoarului pe toti cei dornici de afirmare pe gheata. Primele perechi prezente la fata locului vor intra in concurs. Nu exista limita de varsta si se accepta si perechi unisex. Concurentii sunt incurajati sa isi aduca prietenii si familia sa ii sustina de pe margine. Concursul va aduce si premii supriza celor mai talentate perechi.
Seara de sambata se va incheia cu un concert al trupei Dolls, cu incepere de la 19:00, urmat de o sesiune de autografe in The Vesper Bar.

Seara de duminica, 7 februarie, este dedicata dansului, pe ritmurile fierbinti ale muzicii sud-americane . De la ora 18:00 vor urca pe scena dansatori profesionisti, care vor incanta spectatorii cu gratia si eleganta miscarilor, dar vor oferi si trucuri de dans celor dornici sa invete cativa pasi de dans.

Show-ul de dans va culmina cu evolutia de exceptie a a celui mai elegant cuplu de dansatori ai momentului, Mihai Petre si Elwira Duda, intr-un program artistic unic.

Iata si programul evenimentelor:

Sambata, 6 februarie:
18:00: concurs de dans pe patinoar; gazda evenimentului: MC Dan
19:00: concert trupa Dolls si sesiune de autografe

Duminica, 7 februarie:
18:00: spectacol de dans pe ritmuri sud-americane sustinut de dansatori profesionisti si show de dans Mihai Petre si Elwira Duda

Bucuresti, 05.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *