free download 78 travel guides written by experts

REALITATEA.NET este site-ul numarul 1 in Romania si inregistreaza in noiembrie 2013 rezultate record

Realitatea.netREALITATEA.NET îşi depăşeşte în luna noiembrie 2013 toate recordurile de trafic, conform Studiului de Audienţă şi Trafic Internet, realizat de Biroul Român de Audit al Tirajelor . Astfel, pentru portalul de ştiri al Realitatea Media, luna noiembrie 2013 a reprezentat perioada cu cel mai mare trafic din punct de vedere al vizitatorilor unici de la lansarea sa şi până în prezent.

Calitatea şi consistenţa editorială, ştirile în exclusivitate,  transmisiunile live, evenimentele politice ale lunii noiembrie, precum şi informaţiile prezentate în timp real au contribuit la creşterea semnificativă a accesarilor site-ului REALITATEA.NET.

Astfel, cu un număr de 4.461.873 de vizitatori unici, 19.737.500 de vizite şi 47.302.785 de afişări, portalul de ştiri deţinut de Realitatea Media a avut în noiembrie 2013 cele mai bune rezultate lunare proprii din istoria măsurătorilor SATI, începute în septembrie 2007, recordul anterior fiind stabilit în iunie 2013, luna în care a inregistrat puţin peste 4 milioane de vizitatori unici. Creşterea faţă de aceeaşi lună a anului trecut este de peste 40%.

Mai mult, luna noiembrie 2013 a adus portalul de ştiri REALITATEA.NET pe pozitia de lider ABSOLUT la capitolul vizitatori unici atât în categoria Ştiri Generale şi site-uri de continut (care includ şi site-urile tabloide şi de sport), cât si in topul general întocmit de SATI.

Top 3 VIZITATORI UNICI în topul general al tuturor site-urilor din România, luna noiembrie 2013, conform SATI

Loc

Site

Categorie

VIZITATORI UNICI

1

realitatea.net

Stiri Generale

4.461.873

2

rol.ro

Portaluri&

Motoare de căutare

4.339.207

3

stirileprotv.ro

Stiri Generale

4.107.127


De asemenea, o ascensiune majoră a înregistrat şi pagina de Facebook a site-ului REALITATEA.NET, care a depăşit 750.000 de fani, , fiind unul dintre cele mai accesare conturi din Romania ale reţelei de socializare.

SATI este studiul realizat de Biroul Român de Audit al Tirajelor care măsoară audienţa, traficul şi profilele socio-demografice ale site-urilor web din România. Rezultatele SATI pot fi consultate în paginile de rezultate trafic şi rezultate audienţă.

REALITATEA.NET este astfel site-ul numărul 1 din Romania şi este portalul de ştiri care acoperă cel mai bine evenimentele de gen breaking news, aici găsindu-se ştiri şi articole actualizate continuu, ceea ce îl face o sursă de încredere pentru informaţii echilibrate şi consistente. REALITATEA.NET face parte din portofoliul Realitatea Media, fiind susţinut de Realitatea TV.

Bucuresti, 04.12.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *