free download 78 travel guides written by experts

RCA Rapid in galeriile comerciale

Anul acesta soferii grabiti pot incheia polita RCA rapid, in galeriile comerciale din Bucuresti si din tara.

Anul trecut, cei care vroiau sa incheie polita RCA erau nevoiti sa faca un drum special, in timpul serviciului, ca sa prinda deschis la compania de asigurari. De cele mai multe ori, soferii in cauza nu cunosteau ofertele altor companii. Anul acesta, soferii pot gasi intr-un singur loc, la standurile RCA Rapid din galeriile comerciale, oferte de la mai multe companii de asigurari si consultanta in alegerea celei mai avantajoase polite. In plus, polita RCA poate fi incheiata pana la 10 seara, iar in anumite zile chiar pana la 1 noaptea, in functie de programul hipermarketului.

In ceea ce priveste pretul, Simona Panaitescu, Retail Manager Total Advisor, ne asigura ca “momentan, pretul unei polite RCA Rapid in galeriile comerciale este chiar mai mic decat anul trecut”.
       
Galeriile comerciale in care se poate incheia polita RCA Rapid sunt: in Bucuresti – Centrul comercial Auchan Titan, Centrul comercial Orhideea, Centrul comercial Feeria, Centrul comercial Esplanada; Pitesti – Euromall, Auchan; Cluj – Iulius Mall, Polus Center; Constanta – Galeria Comerciala TOM; Iasi – Centrul Comercial Felicia.

Bucuresti, 5.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *