Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

SoftMinder.ro ofera noi facilitati pietei IT din Romania

Softminder.ro, primul portal de software profesional din Romania, anunta extinderea ariei de informatii pe care o pune la dispozitia pietei IT locale. Astfel, utilizatorii pot obtine atat informatii suplimentare referitoare la companiile inregistrate in cadrul portalului, cat si mai multe detalii legate de solutiile software prezentate in cadrul Softminder.ro.

Printre facilitatile suplimentare de prezentare a companiilor se numara sectiunile de date financiare, competente, certificari si referinte. Campurile adaugate sectiunii de produse software sunt: descrierea procesului de implementare, de scolarizare si suport, precum si tehnologiile suportate, de la sisteme de operare si baze de date pana la limbaje de programare si middleware. Decizia Softminder.ro de extindere cantitativa si de continut a informatiilor a fost generata de necesitatea din ce in ce mai mare a utilizatorilor acestui portal (persoane de formatie tehnica si economica, consultanti si oameni de decizie din cadrul companiilor IT si non-IT din Romania) de a se informa cat mai rapid, corect si complet in legatura cu companiile si solutiile software disponibile pe plan local.

"Am luat decizia de a oferi mai multe informatii referitoare la companiile si solutiile IT din Romania ca urmare a cererii pietei", declara Oprea Netoiu, Managing Partner Softminder.ro. "Multi dintre utilizatorii portalului ne-au solicitat prin e-mail si telefon extinderea cantitativa dar si de continut a informatiilor oferite. Avem convingerea ca am raspuns in mod profesionist cerintelor utilizatorilor si suntem multumiti ca am reusit in acelasi timp sa crestem si nivelul de satisfactie a companiilor care isi pot prezenta si promova acum mult mai eficient solutiile software", adauga Oprea Netoiu, Managing Partner Softminder.ro.

Bucuresti, 5.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *