Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Razboi total intre mame

Duminica, de la ora 20.00, in cadrul emisiunii “Mama mea e cea mai buna!”, noul reality show de la Kanal D, Madalina, Aida si Miruna, trei mamici puternice cu povesti interesante, vor concura pentru titlul de “Cea mai buna mama” si premiul cel mare – mobilier complet pentru dormitorul copiilor lor.

Cele trei doamne vor incerca sa-si impresioneze contracandidatele prin indemanare si inspiratie in materie de arta culinara, dar si prin modul in care se implica in educatia propriilor copii. Madalina, Aida si Miruna isi vor acorda note reciproc si, deopotriva, vor penaliza greselile contracandidatelor. Excesul lor de zel, dar si rivalitatea fireasca intr-o asemenea competitie vor genera conflicte intense. Replicile taioase vor lua locul discutiilor calme, la masa.

“Ma deranjeaza ca friptura asta nu e facuta bine. Trebuia crestata sa se faca bine inauntru. Acum mi-e frica sa nu fac toxoplasmoza!”, a “intepat-o” Miruna pe Madalina, cea care tocmai le preparase cina.

Aida Parascan nu si-a menajat nici ea gazda si a aruncat gaz pe foc. “Totul e carbonizat! Presupun ca nu le-ai dat acelasi lucru de mancare si copiilor!”, s-a plans aceasta.

Reprosurile invitatelor au facut-o pe Madalina Litan sa rabufneasca: “Asta e o rautate! Dar presupui bine, nu puteam sa le pun copiilor carnea de porc!”.

Dupa ce a urmarit tot duelul si a “cantarit” din priviri ce le-a pus Madalina pe masa invitatelor sale, nutritionistul Andrei Laslau a concluzionat: “Daca as manca eu meniul asta seara, cred ca as fi ca un balon toata noaptea, nu as putea sa dorm!”

Nu ratati, incepand de duminica seara, de la ora 20:00, reality show-ul “Mama mea e cea mai buna!”, un concurs care pune pret pe devotamentul si talentul mamelor, precum si pe buna crestere a copiilor!

Bucuresti, 17.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *