metalshow

Raluca Moianu va gaseste „Perechea potrivita” la TVR 1

Din 28 martie, ora 17.00, luni, marţi şi miercuri

Din 28 martie, în fiecare zi de luni, marţi şi miercuri, Raluca Moianu moderează la TVR 1 Perechea potrivită, o emisiune difuzată în direct, care dă şansa oamenilor de orice vârstă de a-şi găsi sufletul pereche. Raluca Moianu se întoarce astfel la TVR 1, unde prezintă una dintre noile emisiuni din grila de primăvară a postului.

În prima săptămână, programul va avea ca protagonişti şase intelectuali aflaţi la vârsta maturităţii, care îşi doresc o a doua şansă, după ce viaţa i-a lăsat singuri. Telespectatorii vor afla poveştile lor de viaţă şi vor urmări reacţiile acestora la probele la care îi va supune Raluca Moianu, dar şi ce şanse le dau astrologul Rodica Purniche şi psihologul Iris Gogorici de a-şi găsi perechea.

„E nevoie de curaj să recunoşti că eşti singur si că iţi cauţi jumătatea, iar rolul meu este acela de a-i susţine în acest demers. Vom afla poveştile lor de viată, iar eu îi vor supune unor probe serioase sau amuzante care sunt menite să le dezvăluie personalitatea şi să-i facă să înţeleagă dacă au gusturi comune, aceleaşi principii sau valori”, spune Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii Perechea potrivită de la TVR 1.

În decorul emisiunii, gândit ca un loc în care se pot lega prietenii, rolul de barman cârcotaş este asigurat de tânărul actor Victor Bucur de la Teatrul de Operetă. Programul este produs de Mihaela Caciuleanu, iar regia artistica este semnata de Silvia Ionescu.

Despre Perechea potrivită

În fiecare săptămână, trei bărbaţi şi trei femei se întâlnesc în platoul emisiunii Perechea potrivită, încercând, pe parcursul a trei zile, să se cunoască. În acest timp, specialişti în psihologie şi astrologie vor aprecia şansele lor de a forma cupluri.

Despre Raluca Moianu

Din anul 2000, numele Ralucăi Moianu s-a identificat cu o emisiune de succes a Televiziunii Române: Iartă-mă, pe care a prezentat-o la TVR 1 timp de şapte ani.

Raluca Moianu şi-a început cariera în 1994, la Radio Contact, unde a fost director de programe timp de aproape 10 ani. Primul pas în televiziune l-a făcut la Soti, apoi a lucrat, în paralel cu activitatea de radio, la programele pentru copii de la TVR (în emisiunea Şapte note fermecate). Îşi aduce aminte cu mare plăcere de primul interviu luat pentru Radio Contact lui Jacques Yves Cousteau sau de interviurile pentru Televiziunea Română cu vedete internaţionale (Ricky Martin, Joaquin Cortez, Juan Pablo Montoya).

Bucuresti, 27.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *