free download 78 travel guides written by experts

Forever Living Products Romania lanseaza o noua bautura energizanta pe piata

FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA, jucătorul numărul unu pe piaţa produselor pe bază de Aloe vera, lansează un produs inovator, Forever Active Boost

Vine primăvara si suntem din ce în ce mai preocupaţi de alegerea corectă a alimentelor, acordând o atenţie sporită rolului acestora asupra sănătăţii noastre fizice fizice şi mentale.

Forever Living Products lanseaza pentru aceasta primavera Forever Active Boost, o bautura care ne oferă beneficii suplimentare datorită adaosului de gel stabilizat de Aloe vera şi amestecului brevetat de plante adaptogene, realizat pe baza tehnologiei ADX7,elaborată de un cercetător şi conducător ştiinţific sportiv rus.

Forever Active Boost îţi menţine energia la cote maxime. Tehnologia ADX7 a ajutat atleţii ruşi să câştige în curse peste 130 de medalii la competiţiile olimpice.

Forever Active Boost sprijină capacitatea de concentrare, datorită seminţelor de guarana şi amestecului brevetat de plante adaptogene:ginseng şi schisandra chinensis.
· Ginsengul are beneficii importante asupra sănătăţii: stimulează sistemul imunitar, dar şi sănătatea fizică şi mentală, are proprietăţi anti-stres, anti-îmbătrânire, antioxidante şi antiinflamatorii.
· Schisandra chinensis stimulează întregul organism, ajută la înlăturarea oboselii şi recăpătarea energiei în special în caz de anxietate şi stres, precum şi la întinerire.

Hrana nu mai este sinonimă doar cu refacerea nivelului de energie al corpului, ci dobândeşte beneficii suplimentare ce derivă din proprietăţile şi efectele benefice ale alimentelor, iar sănătatea fizică şi mentală sunt atribute cheie în societatea modernă, bazată pe performanţă.

Ideala pentru oboseala si pentru efort Forever Active Boost vine in ajutorul nostru: o bautura energizanta brevetata care amplifică efectul energizant oferit de guarana, taurină şi cofeină.

Inscrie-te in Forever Living Products si acceseaza site-ul nostru www.foreverliving.com, si vei avea la dispozitie numeroase facilitati.

Cauta-ne si pe Facebook pentru a fi la curent, in fiecare clipa, pe //www.facebook.com/ForeverFan?ref=ts cu noul nostru produs Forever Active Boost, dar si cu toate noutatile lunii.

Despre FLP

FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA este jucătorul numărul unu pe piaţa produselor pe bază de Aloe vera.

Cu peste 10 milioane de distribuitori în peste 145 de ţări din întreaga lume şi o cifră de afaceri globală de peste 2,65 miliarde de dolari, Forever Living Products şi companiile afiliate sunt, de peste 32 de ani, lideri mondiali în producţia şi distribuţia produselor pentru sănătate şi frumuseţe pe bază de Aloe vera.

Bucuresti, 27.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *