free download 78 travel guides written by experts

Radu Gheorghe este invitat in prima editie a noului sezon „Televiziunea copiilor” de la TVR 1

Sâmbăta, de la 10.10, la TVR 1, cei mici fac televiziune

Sub semnătura realizatorului TVR Titus Munteanu, show-ul de divertisment cu şi pentru copii Televiziunea copiilor revine la TVR 1 cu un sezon nou, care aduce telespectatorilor vedete mici şi mari, surprize şi momente inedite. Prima ediţie se difuzează sâmbătă, 31 martie, de la 10.10, iar invitat special este actorul Radu Gheorghe, care va crea, împreună cu cei mici, un moment de pantomimă.

Televiziunea copiilor îşi propune să fie o rampă de lansare pentru copiii talentaţi. „Este o emisiune care are în prim plan ideea unei televiziuni a copiilor. Un loc în care cei mici să îşi poată manifesta talentul, creativita­tea. Vrem să creăm mo­dele pentru copii şi, de ce nu, pentru viitori adevăraţi profesionişti de televiziune”, declară Titus Munteanu, reali­za­torul emisiunii. Cei trei prezentatori, Ana-Maria, Luca şi Doru, interpretează trei personaje diferite, iar alături de echipa emisiunii, timp de 75 de minute, vor duce publicul în lumea celor mici. „E ca o familie unde se cântă şi se dansează, unde se joacă, dar unde se caută şi performanţa. Primim musafiri, copii care să îşi expună talentul pe care îl au, dar şi persoane publice, care vor intra în jocul lor, care vor interacţiona cu ei”, mai spune Titus Munteanu.

Gianina Corondan, mâna dreaptă a realizatorului Titus Munteanu în acest proiect, este încântată de colaborare: „Întotdeauna am fost şi în spatele camerei. Doar că eram hiper-activă şi primeam mereu rugamintea de a trece şi în faţă. De-a face înconjurul camerei, adică. Acum lucrez cu Titus Munteanu la Televiziunea copiilor, o emisiune cu copii extraordinar de talentaţi, care vor fi artiştii de mâine. Eu am privilegiul să-i ştiu de pe-acum. Ba chiar să-i influenţez întrucâtva”, spune Gianina.

Televiziunea copiilor a fost lansată în 2011, în grila de primăvară a TVR. Printre numeroşii copii talentaţi care au evoluat pe scena emisiunii în sezonul trecut, se numără şi Alex Bittman, Ioana Turcescu sau Ştefan Atîrgoviţoaie, copilul care în 2011 a primit marele premiu la Festivalul de muzică uşoară Sanremo Junior şi care a câştigat, în acelaşi an, celebrul concurs de canto din Italia, Ti Lascio una Canzone.

Bucuresti, 30.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *