free download 78 travel guides written by experts

Recital de pian: Anca Saftulescu

„Suntem cu toții fermecați de tehnica și sensibilitatea tinerei pianiste Anca Săftulescu, de atmosfera pe care numai muzicalitatea sa cu totul ieșită din comun, putea să o creeze…”
Adriana Nițu – SRR

Filarmonica „George Enescu” anunţă un nou recital din ciclul Stagiunea de marţi seara.

Stagiunea de marţti seara
Marţi, 03 Aprilie 2012, 19:00 – 21:00, Sala mică
Recital de pian ANCA SĂFTULESCU
filar
Program:
Robert Schumann
Sonata în sol minor, op. 22
Johannes Brahms
Sonata în fa minor, op. 5

Coproducător: Radio România Muzical

Absolventă a studiilor de Licență (2008) și Master (2011) din cadrul Universității Naționale de Muzică din București, pianista Anca Săftulescu este în prezent doctorand al aceleiași universități, sub îndrumarea prof. univ. dr. Dana Borșan. În anul universitar 2006-2007 a beneficiat de o bursă de studii Erasmus la "Conservatoire National Supérieure de Musique et de Danse", clasa prof. Jacques Rouvier. A urmat cursuri de măiestrie interpretativă cu profesori precum: Ian Hobson, Alexei Lubimov, Kevin Kenner, Einar Steen-Nøkleberg, Georgy Petrov, Malcolm Bilson, André De Groote, Lory Wallfisch, Jan Vermeulen.

Anca Săftulescu a susținut recitaluri și concerte, transmise pe posturile de televiziune sau radiodifuzate, în Statele Unite ale Americii, Franța, Belgia, Italia și România, şi este laureată a peste 25 de competiții naționale și internaționale.

În anul 2011 a fost invitată să participe în cadrul proiectului de înregistrări „Tasti neri, tasti bianchi” desfășurat la „Conservatorio Guido Cantelli” din Novara, Italia, proiect ce va presupune lansarea unui dublu CD, la Roma, în luna mai a anului 2012.

Sponsori: ING Bank, Volksbank, Lions Club, Apanova, BRD, Dacia, Savana
Parteneri: Art Line, Editura Anima, Art Act Magazine
Parteneri media: Bucharest Herald, TVR Cultural, Sapte Seri, LiterNet, Observator Cultural, Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, Autoexpert, Yachtexpert, Allgemeine Deutsche Zeitung, Port.ro, Cronica Romana, SiSC, ArtClue, Salut Bucureşti, Senso TV

Bucuresti, 30.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *