free download 78 travel guides written by experts

Radio Romania Actualitati face cunoscut cuvantul romanesc peste hotare

O echipa a Radio Romania Actualitati este prezenta astazi, 25 martie 2010, in comuna Albinetul Vechi din Republica Moldova pentru a dona carti bibliotecilor celor doua institutii de invatamant din localitate. De astazi, Scoala-internat auxiliara si Liceul Teoretic s-au imbogatit cu 500 de carti ale autorilor romani, cuprinsi in programa de invatamant, dar absenti din rafturile bibliotecilor.

Donatia din partea Radio Romania este constituita din carti si audio-book-uri in limba romana de la Editura Casa Radio, carti oferite de angajatii institutiei, precum si o combina muzicala oferita de Redactia Informatii si Radio Romania Actualitati. Reportajul semnat de Ala Stancaru-Lunca si Stefan Daraban, trimisii Radio Romania Actualitati in localitatea Albinetul Vechi, va putea fi ascultat – numai la Radio Romania Actualitati – sambata, 27 martie 2010, de la ora 18.10, in cadrul emisiunii Radioul de sambata seara, realizator Pompilius Onofrei.

Donatia de carte a fost facuta cu sprijinul echipei Gaudeamus, precum si al editurilor Gramar, Paralela 45, Jurnalul si Editura Casa Radio.

Bucuresti, 25.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *