free download 78 travel guides written by experts

Radio 21 trimite patru ascultatori la Geoagiu Bai, intr-o vacanta all inclusive

Radio 21 deschide oficial sezonul de distracţie la Geoagiu Băi în weekendul 27 – 29 aprilie 2012 şi, cu această ocazie, caută o gaşcă de patru prieteni, ascultători de Radio 21, care să îi însoţească pe Dji la super party-ul din Club Tarabostes şi la concursurile de tricouri ude de la Băile Daco-Romane.

Vineri, 27 aprilie, de la ora 22:00, DJ Andi, cel mai iubit DJ din România şi unul dintre cei trei matinali de la Radio 21, deschide oficial petrecerea în Club Tarabostes! În aceeaşi seară, Liviu Hodor şi Mona îi vor încânta pe cei prezenţi cu un concert de neuitat!

Distracţia continuă şi sâmbătă, 28 aprilie, începând cu ora 22:00, alături de Shidance şi DJ Dark, cei doi tineri Dji de la Radio 21. Atmosfera incendiară va fi întreţinută de MC Soci, cel care face warm-up-ul în fiecare dimineaţă de la 05:00 la 07:00 în matinalul de la Radio 21. Dacă noaptea este party, ziua echipa Radio 21 îi provoacă pe cei prezenţi la bălăceală, concursuri de tricouri ude, premii şi multe alte surprize la Băile Daco Romane – ştrand.

Cu această ocazie, o gaşcă de patru ascultători Radio 21 are ocazia să însoţească echipa Radio 21 la Geoagiu Băi, într-o vacanţă all inclusive, cu transport, masă, cazare, tratament VIP în Club Tarabostes şi distracţie incluse.

Pentru a se înscrie în concurs, ascultătorii trebuie să intre pe //www.radio21.ro/site/concursuri/content/id/18112/Castiga_un_weekend_cu_gasca_la_Geoagiu_Bai.html, să se înregistreze şi să încarce o fotografie împreună cu gaşca. Concursul se desfăşoară în perioada 23 – 26 aprilie, urmând ca pe 26 aprilie să fie ales un câştigător prin tragere la sorţi.

Gaşca de prieteni va pleca pe 27 aprilie spre Geoagiu Băi, unde va avea parte de trei zile de distracţie alături de echipa Radio 21: cei trei matinali, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco, Marian Soci, Liviu Hodor, DJ Dark şi Shidance.

Bucuresti, 24.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *