free download 78 travel guides written by experts

Q2M obtine exclusivitatea pentru administrarea serviciilor de advertising pe blogurile

Filmetari.com, DivercityCafe.ro si Rimel.ro

Campaniile de publicitate pe blogurile de divertisment din portofoliul Republika Interactive se vor desfasura exclusiv prin Q2M.

Filmetari.com – cel mai citit blog romanesc de filme, blogul de gossip si vedete Rimel.ro si blogul de filme si muzica Divercitycafe.ro cumuleaza lunar un trafic de peste 271 de mii de clienti unici insumati, respectiv 1,6 milioane de afisari.

Astfel, reteaua de site-uri reprezentate de Q2M insumeaza acum lunar un total de 11,3 milioane de vizitatori unici si aproximativ 89,6 milioane de afisari, dintre care site-urile reprezentate in regim de exclusivitate cumuleaza pe luna 5,9 milioane de clienti unici insumati si 46,6 milioane afisari.

Pe segmentul de divertisment, in care au fost incluse si blogurile Republika Interactive, reteaua Q2M poate targeta lunar 951 de mii de unici insumati si 5,34 milioane de afisari.

Serviciile de comunicare ale Q2M nu se limiteaza la reteaua proprie de site-uri, compania oferind, in functie de obiectivele clientilor si partenerilor sai, servicii si strategii integrate de comunicare online, inclusiv campanii de PR, social media si search marketing.

Bucuresti, 14.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *